Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Η δυνατότητα των δύο θαλάμων που σκοπεύει να φτιάξει η Πάτρα θα φτάσει στις 2.500 αποτεφρώσεις ανά έτος
Στην ίδρυση και λειτουργία Αποτεφρωτηρίου σε Δημοτικό ακίνητο εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου, θα προχωρήσει ο Δήμος Πατρέων. Το κόστος κατασκευής θα αγγίξει τα δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά σύμφωνα με τα όσα είπαν στο newsbeast.gr άνθρωποι του Δήμου, όλα δείχνουν πως το κόστος θα είναι τελικά σημαντικά μικρότερο.


Του Μαρίνου Γκασιάμη
Μιλήσαμε σχετικά με τον κ. Παύλο Στάμο, αναπληρωτή Δήμαρχο Πατρέων και αντιδήμαρχο πολεοδομικού σχεδιασμού, περιβάλλοντος και έργων υποδομής.
«Ξεπερνιούνται μια σειρά εμπόδια, που υπήρχαν από την άποψη κυρίως της τροποποίησης του σχεδίου πόλεως, για να μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα συγκεκριμένο χώρο που έχουμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο πλέον. Θα περάσει από το αρμόδιο συμβούλιο αρχές Σεπτέμβρη στο πρώτο συμβούλιο πολεοδομικών θεμάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Θα συζητηθεί το θέμα οπότε στη συνέχεια θα βγει η απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβέρνησης και να είναι τυπικά σωστό στον χώρο που προτείνουμε για να εγκατασταθεί η δραστηριότητα αυτή.
Πιστεύω πως μέσα στο 2018 θα ξεκινήσουμε τις εργασίες ώστε προτού λήξει η θητεία μας να παραδοθεί έτοιμο στον Πατραϊκό και Ελληνικό λαό γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή σε όλη την Ελλάδα» μας είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το κόστος ο αντιδήμαρχος μας τόνισε πως: «Έχουμε μια προεκτίμηση που είναι γύρω στα δύο εκατομμύρια αλλά πιστεύουμε πως θα πέσει αρκετά πιο κάτω. Ο προϋπολογισμός είναι εκεί γιατί ήδη υπάρχουν εταιρείες που φτιάχνουν τους θαλάμους καύσης. Βρίσκεις σε μεγάλη κλίμακα τις τιμές. Είχαμε βγάλει προϋπολογισμό με 750.000 ευρώ ανα θάλαμο δηλαδή 1,5 εκ με δύο θαλάμους καύσης, αλλά από ό, τι φαίνεται υπάρχουν εταιρείες ευρωπαϊκές με αρκετά φθηνότερες. Αυτό θα πάει με προσφορές οπότε πιστεύουμε πως αρκετά χαμηλότερα από τον προϋπολογισμό μας θα βρούμε».
Σήμερα ταξιδεύουν μεταθανάτια, στην Βουλγαρία κυρίως, πολλοί συμπολίτες μας προκειμένου να αποτεφρωθούν. Πέρυσι μόνο περί τις 4.000 αποτεφρώσεις Ελλήνων έγιναν στην Βουλγαρία με το κόστος να είναι σημαντικό.
Η δυνατότητα των δύο θαλάμων που σκοπεύει να φτιάξει η Πάτρα θα φτάσει σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στις 2.500 αποτεφρώσεις ανά έτος. Στον Δήμο της Αθήνας σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο κ Στάμος, αν και κινούνται δραστήρια δεν έχουν βρει ακόμα ούτε τον χώρο.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ  ΧΥΤΤΑΣ  POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers