Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Εκστρατεία καθαρισμού των δρόμων από κάθε είδους εμπόδιο ξεκίνησε ο Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας για την καθιέρωση όρων βιώσιμης κινητικότητας.

Μετά από αυτοψία και καταγραφή που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ξηλώθηκαν ταμπέλες, κολώνες και πλαίσια σε 40 σημεία των κεντρικών δρόμων και οι εργασίες απελευθέρωσης των πεζοδρομίων συνεχίζονται καθημερινά.
Η επιχείρηση αυτή που αφορά κυρίως διαφημιστικές επιγραφές από μαγαζιά που έχουν κλείσει συνδέεται με την περσινή καθαίρεση όλων των διαφημιστικών πλαισίων που βρίσκονταν στις ταράτσες αλλά και την απελευθέρωση των πεζοδρομίων από την αυθαίρετη κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα.
Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεχή βάση μεριμνά για την τήρηση των κανόνων που εξασφαλίζουν την ασφαλή διέλευση των πεζών στα πεζοδρόμια καθώς και την ασφάλεια των δρόμων.
Οι διαφημιστικές ταμπέλες στα πεζοδρόμια και στις ταράτσες απαγορεύονται από το νόμο καθώς αυτές αποσπούν την προσοχή των οδηγών, προκαλούν σύγχυση στην παρακολούθηση της οδικής σήμανσης και εμποδίζουν την διέλευση των πεζών που τους υποχρεώνουν τις περισσότερες φορές να κατέβουν στο οδόστρωμα. Το πρόβλημα αφορά κυρίως τις ευπαθείς ομάδες ΑμεΑ, ηλικιωμένους, μητέρες με τα καροτσάκια, μαθητές κλπ που έχουν απόλυτη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μετά τους κεντρικούς δρόμους και σε δρόμους δευτερεύουσας κυκλοφορίας έτσι ώστε η ασφάλεια των πεζών να εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο του προγράμματος Ασφαλείς Οδικοί Άξονες που έχει στόχο την διαμόρφωση μιας φιλικής γειτονιάς.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers