Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συνεχίζει ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης του Υμηττού την προσπάθεια που καταβάλει με δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών στα σχολεία και για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκει σύμμαχό του τη ΔΕΠΑ.

Όπως και πέρυσι η ΔΕΠΑ που ενίσχυσε την δημιουργία βοτανικών κήπων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος 7 ου και 21 ου δημοτικών σχολείων Ηλιούπολης, έτσι και φέτος αποφάσισε να συνεχίσει την ενίσχυση της δράσης ανανεώνοντας και συντηρώντας τους κήπους.
Βασικό εργαλείο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των πολιτών που πρέπει να ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες.
Έτσι ο ΣΠΑΥ συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις δράσεις ενημέρωσης με κάθε τρόπο και μεταξύ άλλων την βιωματική εκπαίδευση σχολεία.
Αρωγός στην προσπάθεια η ΔΕΠΑ που δείχνει και αυτή την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική της διάσταση, εκτός από την ίδια την περιβαλλοντικά φιλική μορφή καυσίμων που προωθεί στην αγορά, ταυτόχρονα βοηθάει και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης ειδικά στην νέα γενιά.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης