Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Ο μεγάλος όγκος των ενστάσεων είναι η βασική αιτία καθυστέρησης των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ που αφορά τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά πλήρωση συνολικά 1.666 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακή, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Υγεία. 
Αν και οι αρχικές πληροφορίες από το ΑΣΕΠ, όπως τις είχε καταγράψει και η aftodioikisi.gr, έκαναν λόγο για έκδοση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης, σε ότι αφορά τις αιτήσεις των υποψηφίων (Π.Ε) και (Τ.Ε) στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου, πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, μεταθέτουν, πλέον, το χρόνο της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων τον Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα, πηγές του ΑΣΕΠ, με τις οποίες επικοινώνησε η aftodioikisi.gr, μας ανέφεραν ότι «τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά», σημειώνοντας ότι «πιθανότερο είναι η τελική ημερομηνία να είναι προς τα τέλη του μήνα». Όπως μας τόνισαν υπάρχει «πλήθος ενστάσεων» επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να γίνεται «ενδελεχής έλεγχος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τελικός πίνακας των επιτυχόντων».
Υπενθυμίζουμε ότι για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων, με τις προσλήψεις 124 ατόμων (Π.Ε) και 700 ατόμων (Τ.Ε), επείγεται τόσο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και οι διοικήσεις νοσοκομείων, αφού αναμένεται να καλύψουν «ζωτικά» κενά σε φορείς της δημόσιας υγείας. Μάλιστα στελέχη του υπουργείου Υγείας, θεωρούσαν δεδομένο, ότι τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα είχαν βγει εντός του Ιουλίου.
Αργούν τα αποτελέσματα για Δ.Ε και Υ.Ε
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα οριστικά αποτελέσματα για την Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) της 7Κ/2017, που αφορά τετρακόσιες ενενήντα τέσσερις (494) θέσεις αλλά και Δ΄ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), που αφορά τριακόσιες σαράντα οκτώ (348) θέσεις, θα ανακοινωθούν πολύ αργότερα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει ούτε οι προσωρινοί πίνακες.
Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο είχαν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης τόσο για τις θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όσο και τις θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
Ειδικότερα:
— Στις 8 Ιουνίου 2017 εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων έχει ολοκληρωθεί από τις 19 Ιουνίου 2017.
Η Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), αφορά εκατόν είκοσι τέσσερις (124) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Διαιτολόγων, Ιατρών Ειδικότητας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής, Φαρμακοποιών, Φυσικών-Ακτινοφυσικών Ιατρικής, Χημικών -Βιοχημικών, Χημικών -Βιοχημικών- Βιολόγων, Χημικών-Βιοχημικών-Βιολόγων (Βιολόγων), Ψυχολόγων.
Ακολουθούν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα:
— Στις 28 Ιουνίου εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων (700) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων έχει ολοκληρωθεί από τις  10 Ιουλίου 2017.
Η Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), αφορά επτακόσιες (700) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Διατροφής, Επικεπτών-τριων Υγείας, Εργοθεραπευτών, Ιατρικών Εργαστηρίων, Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπευτών, Μαιών-Μαιευτών, Νοσηλευτικής, Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, Τεχνολογικών Εφαρμογών Ειδικότητας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Τεχνολόγων Τροφίμων, Φυσικοθεραπείας.
Ακολουθούν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα:


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανακοινώνονται οι Βάσεις -Πώς θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Σε λίγες ώρες από τώρα, στις 10.00 το πρωί θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...... Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers