Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Γκαρσόνια – για καλό σκοπό – έγιναν το βράδυ της Τρίτης ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο δήμαρχος του Μαραθώνα.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφτηκε τις κατασκηνώσεις των ΑμεΑ του Δήμου Μαραθώνα στον Άγιο Ανδρέα όπου ενημερώθηκε από τον Ηλία Ψινάκη για τα προβλήματα της κατασκήνωσης και για τα σχέδια του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους συνοδούς τους.
Ως γνωστόν, πρόσφατα ο κ.Ψινάκης μετά από έφοδο στην κατασκήνωση, μίλησε για μεγάλες ατασθαλίες – ειδικά στις προμήθειες - και απομάκρυνε πολλούς από τους εργαζόμενους, παραπέμποντας την υπόθεση στην εισαγγελία. Μάγειρες και τραπεζοκόμοι έχουν αναλάβει από τότε φαντάροι του στρατού οι οποίοι μαζί με τους εναπομείναντες εργαζόμενους αλλά και εθελοντές φροντίζουν για την σίτιση των κατασκηνωτών.
Μετά την ενημέρωσή του λοιπόν ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του τομέα Αναπηρίας του Ποταμιού Βασίλη Χαρόπουλο, φόρεσε ποδιά και βοήθησε στο σερβίρισμα του βραδινού φαγητού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε επισκεφθεί την κατασκήνωση και πέρυσι το καλοκαίρι και είχε μιλήσει με συνοδούς και εργαζόμενους για τις ελλείψεις που υπήρχαν.
Αυτή την φορά πολλοί ήταν οι συνοδοί που επεσήμαναν στην αντιπροσωπεία του Ποταμιού ότι μετά την αναμπουμπούλα - που προκάλεσε η παρέμβαση του δημάρχου και η απομάκρυνση των εργαζόμενων - τις τελευταίες ημέρες η κατασκήνωση «λειτουργεί ρολόι».

«Επιτέλους είδαμε και Μερέντα στα τραπέζια» επεσήμανε ένας συνοδός ενώ ένας άλλος είπε ότι «για πρώτη φορά το φαγητό όχι μόνο φτάνει αλλά και περισσεύει».

Συνοδοί και συγγενείς επεσήμαναν επίσης την ανάγκη τα υπουργεία και οι υπηρεσίες να ολοκληρώνουν έγκαιρα τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες για να μην ταλαιπωρούνται άδικα τα άτομα με αναπηρία  και οι οικογένειες τους.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης