Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016


Δεν μπορεί κανείς να βρει λόγια επιείκιας όταν μιλάμε για ανθρώπους που βασανίζουν σκυλιά. Είναι ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ασκήσει βία πάνω σε ένα αθώο πλάσμα όπως είναι ένα σκυλί, αξίζει την σκληρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να του επιβληθεί. 



Όταν λοιπόν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Syracuse στις ΗΠΑ δέχθηκε την πληροφορία για σπίτι στο οποίο κρατούταν και βασανιζόταν ένα σκυλί, άμεσα, ξεκίνησαν για να κάνουν επιτόπιο έλεγχο. Όταν άνοιξαν την πόρτα, σοκαρίστηκαν ακόμα και οι πιο έμπειροι από αυτούς.

 Μια αδυνατισμένη σκυλίτσα και ο γιος της, ήταν παρατημένοι στο υπόγειο χωρίς φαγητό και φάρμακα. Από την όψη τους, έδειχναν να είναι εκεί παρατημένοι για χρόνια. 
Δεν είχε νιώσει ποτέ την ανθρώπινη καλοσύνη και το τρυφερό χάδι! 
Φυσικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν άμεσα τα σκυλιά από το χώρο και απήγγειλαν κατηγορίες στους ιδιοκτήτες του σπιτιού! Στο άσυλο δε που πήγαν τα σκυλιά για να τα περιποιηθούν, διαπιστώθηκε πως η Jada, ήταν σοβαρά άρρωστη. Είχε επιθετικής μορφής καρκίνο που είχε ήδη εξαπλωθεί στους πνεύμονες της και ακόμα και οι καλύτεροι γιατροί που την εξέτασαν της έδωσαν μερικούς μήνες ζωή. 
Όταν έμαθαν το νέο οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν και θέλησαν να κάνουν αυτές τις τελευταίες μέρες της ζωής της μοναδικές! 

Έφτιαξαν μια λίστα με επιθυμίες και πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν την σκυλίτσα ευτυχισμένη! 



Αν η αστυνομία δεν είχε επέμβει, η Jada και ο γιος της, θα είχαν μόλις λίγες μέρες ζωής σύμφωνα με τους αξιωματικούς που έσωσαν τα δυο ζώα. 


Κι ενώ τα περισσότερα σκυλιά δεν αγαπάνε και πολύ το μπάνιο, η Jada, ένιωσε ανακούφιση από το ζεστό νερό πάνω στο βασανισμένο της σώμα. Με την περιποίηση και την φροντίδα που έδειξαν όλοι οι κτηνιάτροι, το σκυλί άρχισε και πάλι να ηρεμεί! 


Χαρούμενη, ζεστή, ασφαλής και καλοταϊσμένη, η Jada ήταν έτοιμη να βρει ένα καινούριο σπίτι, όμως τα νέα από τις εξετάσεις της δεν ήταν καθόλου καλά.



Και τότε οι κτηνιάτροι του ασύλου αλλά και η τοπική κοινωνία, αποφάσισαν πως η Jada, είχε πολλά να ζήσει ακόμα! Είχε να δει τον κόσμο που στερήθηκε κρατούμενη στην αθλιότητα. Είχε να γνωρίσει την ανθρωπιά που δεν είχε νιώσει ποτέ! Κι έτσι φτιάχτηκε μια λίστα με επιθυμίες “της” και η πρώτη ήταν ένα ζεστό, απαλό κρεβάτι!!! 

Κι ενώ τα σκυλιά από την πρώτη στιγμή έχουν τα παιχνίδια τους, η Jada για πρώτη φορά έπαιζε με πλαστικά παιχνίδια! 

Εθελοντές φρόντιζαν για κάθε επιθυμία που είχε καταγραφεί, κάνοντάς το με πολύ χαρά!! 


Και φυσικά με τέτοια ιστορία στο βασανισμένο της κορμί και την ταλαιπωρημένη της ψυχή δεν θα μπορούσε να μην γίνει star στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο! 

Ενώ οι καινούριοι της φίλοι, φρόντισαν να την πάρουν μαζί τους στο κατακόκκινο πυροσβεστικό αυτοκίνητο! 

Και μπορούσε πια να περηφανεύεται πως οι φίλοι της ήταν από τους πιο γενναίους στην πόλη! Ενώ έγινε και “πυροσβέστης” του μήνα, τιμητικά! 


Και φυσικά έχει έναν κολλητό φίλο να της διαβάζει παραμύθια για να ξεχάσει τους εφιάλτες που έχει ζήσει. 

Ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει βοηθός της αστυνομικού που της έσωσε την ζωή!!

Η Jada, θα γιορτάσει τα γενέθλιά της και ζει το όνειρο που της άξιζε! Η ιστορία της, είναι μια ιστορία που αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλους εκείνους που φροντίζουν τις αθώες, κακοποιημένες ψυχές! Είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιηθούν οι φορείς, να παραδειγματιστούν οι γονείς και να διδαχθούν τα παιδιά για το τι σημαίνει να αγαπάς και να φροντίζεις τα ζώα! 




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης