Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Παρέμβαση στα μέσα Ιούλη των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στο Υπ Εσωτερικών και το υπ. Εργασίας για τις αυθαιρεσίες  και την συστηματική επίθεση καταστρατήγησης των εργασιακών δικαιωμάτων εργαζομένων στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου με πρωταγωνιστή τον προϊστάμενο της κ. Σχίζα, το ΓΓ του Δήμου κ. Αναστόπουλου και την κάλυψη την δημοτικής αρχής!!!



Μια επίθεση, που όπως μαθαίνουμε δεν λέει να κοπάσει, με στόχο καθώς φαίνεται και πριν ακόμη η Κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση τις νέες εργασιακές ανατροπές που ετοιμάζει αντάμα με ΕΕ-ΔΝΤ και ΣΕΒ, οι εργαζόμενοι στο Δήμο να παραιτηθούν από κάθε δικαίωμα σε 5ημερο, σταθερό ωράριο και συνθήκες ασφάλειας στην δουλειά. Να παραδοθούν εθελοντικά στις μυλόπετρες της εργασιακής ζούγκλας.
 Η Δημοτική Αρχή οφείλει εδώ και τώρα να βάλει τέρμα στην αυθαιρεσία που επιχειρείται να εδραιωθεί ως κανονικότητα στην υπηρεσία καθαριότητας.
Να καταδικάσει το διευθυντικό πογκρόμ ενάντια στους εργαζόμενους που αντιδρούν στην συστηματική  αυθαιρεσία και το αυταρχισμό.
Να διασφαλίσει όλους τους όρους και τις συνθήκες εργασιακής ασφάλειας στην καθαριότητα, την διασφάλιση  των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Ωφελεί και γνωρίζει ότι τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και στόλου στην καθαριότητα δεν μπορεί να τα «λύνει» με την εντατικοποίηση και εξάντληση του εναπομείναντος λιγοστού προσωπικού. Το τυράκι των υπερωριών που χρησιμοποιούν δημοτικές αρχές και κυβερνήσεις είναι πολύ φτηνό ψίχουλο και δεν αντικαθιστά ούτε το μισθό των εργατών που έχει κατακρεουργηθεί, ούτε τις αντοχές (σωματικές και ψυχικές) των εργατών που έχουν εξαντληθεί!
Καλούμε τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους, να μην δείξουν ούτε  ανοχή, ούτε φόβο, μπροστά στον κλιμακούμενο αυταρχισμό.
Να διασφαλίσουν με την ενότητα τους ασφαλείς συνθήκες δουλειάς, να απαιτήσουν την μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων αφού η απόλυση τους στο τέλος του χρόνου θα κάνει τις συνθήκες δουλειάς στον τομέα της καθαριότητα ακόμη πιο  εφιαλτικές για εργαζόμενους και κατοίκους.
Να απαιτήσουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των μεγάλων κενών στην καθαριότητα και την άμεση και πλήρη χρηματοδότηση των Δήμων.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης