Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
Του Γιώργου Μανέττα
gmanettas@pegasus.gr
Αγώνας δρόμου βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διάσωση του Μαρινόπουλου. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν ασφυκτικά, τα εμπλεκόμενα μέρη αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες, η οποία θα αποτρέψει ένα «κανόνι» μεγατόνων που θα οδηγήσει άμεσα 12.000 εργαζόμενους στον δρόμο και θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στο σύνολο της οικονομίας.


Άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις αναφέρουν πως δεν έχουν σταματήσει στιγμή οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις τράπεζες και τον Σκλαβενίτη, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι «σφήνα» στις συζητήσεις μπήκε η Fairfax του Καναδού επενδυτή, Prem Watsa. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η Fairfax, η οποία είναι από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα (έχει επενδύσει στη Eurobank, την Grivalia, τον Μυτιληναίο και στην Praktiker Ελλάς) είναι σε επαφές με τον Σκλαβενίτη, προκειμένου είτε να αποκτήσει ποσοστό στην εταιρεία, είτε να συμμετάσχει στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί για τη διάσωση του Μαρινόπουλου. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον και από άλλα ξένα funds που θέλουν να πάρουν μέρος στην εξυγίανση του μεγαλύτερου λιανέμπορου της χώρας από πλευράς αριθμού καταστημάτων.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης