Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
Tέσσερις μνηστήρες συγκέντρωσε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι είναι οι αντίστοιχοι Διαχειριστές Δικτύων Μεταφοράς της Ιταλίας, η TERNA, της Γαλλίας η RTE και οι δύο Διαχειριστές της Κίνας η State Grid Corporation of China (SGCC).και η China Southern Power Grid

Ο τέταρτος παίκτης, η China Southern Power Grid , φέρεται να έχει δηλώσει πρόθυμη να συνεργαστεί με έναν απο τους άλλους τρεις ενδιαφερόμενους.
Η ΔΕΗ στη λακωνική ανακοίνωσή της στο ΧΑ αναφέρει οτι υποβλήθηκαν τέσσερις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος αλλά δεν κατονομάζει τους υποψηφίους. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα εξετάσει τους φακέλους και θα προσκαλέσει τους επιλέξιμους συμμετέχοντες, όσους δηλαδή πληρούν τα κριτήρια της πρόσκλησης, για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο στάδιο της όλης διαδικασίας.
Την ερχόμενη εβδομάδα εξάλλου, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, συνεδριάζει το διοκητικό συμβούλιο της ΔΕΗ με κορυφαίο θέμα στην ατζέντα τον ΑΔΜΗΕ, οπότε δεν αποκλείεται να οριστούν και τα επόμενα βήματα, όπως η προθεσμία για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών κλπ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση, θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εμπιστευτικότητας και θα παραλάβουν την πρόσκληση για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών με τις σχετικές οδηγίες. Ταυτόχρονα αποκτούν πρόσβαση σε εικονική αίθουσα τεκμηρίωσης (virtual data room), που θα δημιουργηθεί, προκειμένου να διενεργήσουν τον δικό τους νομικό, οικονομικό και τεχνικό έλεγχο. Επίσης θα λάβουν προσχέδια της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών και της Σύμβασης Μετόχων, τις χρηματοοικονομικές και νομικές εκθέσεις ελέγχου που έχουν εκπονηθεί για λογαριασμό του πωλητή (vendor due dilligence reports), oδηγίες για την κατάθεση τραπεζικής εγγυητικής επιστολής κλπ.
Η Πρόσκληση Υποβολής των Δεσμευτικών Προσφορών θα καθορίζει και την προθεσμία εντός της οποίας οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν τα σχόλιά τους επί των σχεδίων των δύο τύπου συμβάσεων (αγοράς μετοχών και μετόχων). Αφού εξεταστούν τα σχόλια, ο πωλητής, δηλαδή η ΔΕΗ θα διαμορφώσει τις τελικές συμβάσεις με βάση τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν εγγράφως τις δεσμευτικές προσφορές.
Το χρονοδιάγραμμα της όλης διαδικασίας είναι ασφυκτικό, αφού η επιλογή του προτιμητέου στρατηγικού επενδυτή πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις 31 Οκτωβρίου 2016 ενώ ως τις 28 Φεβρουαρίου, πρέπει να έχουν τελειώσει όλα, τόσο η σύμβαση με τον επενδυτή όσο και οι όλες διαδικασίες της πλήρος απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ. Πρόκειται για δεσμευτικές προθεσμίες αφού έχουν συμπεριληφθεί στη συμφωνία με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της πρόσφατης αξιολόγησης.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης