Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Σοφ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Πρωτόπαπα έως την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης, περιοχής Δήμου Ηλιουπόλεως, από 27.7.2016 έως και 26.8.2016 καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την  διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: από Λ. Πρωτόπαπα-περιμετρικά στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου-δεξιά στη Λ. Ελ. Βενιζέλου-ευθεία στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.
 ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα, για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Πρωτόπαπα, στο τμήμα που καθορίζεται 150μ. και 70μ. πριν τη συμβολή με τη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της δεξιάς στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Αργυρούπολη.
  • Απαγόρευση της αριστερής στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Υμηττό.
  • Υποχρεωτική πορεία δεξιά ή αριστερά στη Λ. Πρωτόπαπα για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Σοφ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση τη Λ. Πρωτόπαπα.
  Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης