Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015



Νέα επιστολή απόγνωσης στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, σχετικά «με τον αποκλεισμό των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που μετατάχθηκαν στα Κέντρα Κράτησης από την επιστροφή τους στην υπό ανασύσταση Δημοτική Αστυνομία», στέλνουν οι εργαζόμενοι της καταργηθείσας υπηρεσίας.


«Φοβόμαστε ότι θα “ξεχαστούμε” και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε στη Δημοτική Αστυνομία που ανήκαμε ΙΣΑΞΙΑ και ΙΣΟΤΙΜΑ και με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετακινήθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ για παράδειγμα και θα τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν», λένε στην επιστολή τους η παρατίθεται ολόκληρη παρακάτω:
 
Προς:  κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο 
Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,


είναι η τρίτη επιστολή που σας στέλνω και είναι δείγμα της απόγνωσης που έχω φτάσει εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που ανήκουν στα Καταστήματα Κράτησης. Δυστυχώς ακούγονται έντονα από κάποια δημοσιεύματα του Τύπου ότι αυτοί που υπηρετούν στα Καταστήματα Κράτησης θα ενταχθούν στη μεγάλη κινητικότητα που εξαγγέλεται από παράγοντες του Υπουργείου σας σε 6 μήνες από τώρα. Κάτι τέτοιο ίσως αποβεί μοιραίο για τη τύχη μας στο μέλλον γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη οπτική της διαδικασίας της κινητικότητας αυτής και όλοι φοβόμαστε ότι θα “ξεχαστούμε” και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε στη Δημοτική Αστυνομία που ανήκαμε ΙΣΑΞΙΑ και ΙΣΟΤΙΜΑ και με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετακινήθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ για παράδειγμα και θα τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης