Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015


Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Γεν. Γρ. Αθλητισμού η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργάνωσε Ημερίδα, με θέμα την «Βιωσιμότητα των Κολυμβητηρίων», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ATHENS LEDRA HOTEL (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα), στις 7 Μαρτίου 2015.

Το θέμα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και φλέγον για τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς από την μία οι δημότες πιέζουν για την δημιουργία τοπικών δημοτικών κολυμβητηρίων και από την άλλη η εμπειρία δείχνει ότι η βιωσιμότητα και οι σωστοί όροι λειτουργίας τέτοιων αθλητικών εγκαταστάσεων είναι πολύ δύσκολη για τα οικονομικά ενός δήμου.
Στο πρόγραμμα της ημερίδας παρουσιάστηκε και το θέμα "Ενεργειακή αναβάθμιση κολυμβητηρίων- Παράδειγμα Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης", διότι είμαστε το πρώτο κολυμβητήριο στην Ελλάδα που το εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα για τους Δημότες και το περιβάλλον, με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κο Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο.
Για να δείτε περισσότερα σχετικά με την αναβάθμιση της ενεργειακής αποδοτικήτητας με την χρήση συτοματισμών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης πατήστε εδώ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης