Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ

Το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της κατέκτησε στον χτεσινό 44ο τελικό της ΕΠΣΜ η Ηλιούπολη που επικράτησε σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι της Νίκης Μεσημερίου, στο γήπεδο της Τούμπας. Τα ενενήντα λεπτά δεν ήταν αρκετά για να αναδειχθεί νικητής και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι για δέκατη φορά στην ιστορία του θεσμού.


Εκεί η Νίκη Μεσημερίου είχε δοκάρι στο πρώτο πέναλτι, ενώ η Ηλιούπολη πιο ψύχραιμη και εύστοχη πήρε τη νίκη (5-3). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 37' ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, με την Ηλιούπολη να επιστρέφει και να παίρνει το προβάδισμα μέσα σε τέσσερα λεπτά (2-1). Ο 38χρονος Τσορακλίδης άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του και ισοφαρίζοντας για τη Νίκη, στο 65'.
Με σκορ 2-2 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, με τον Μωυσίδη να λυτρώνει προσωρινά την Ηλιούπολη και να κάνει το 3-2. Η Νίκη Μεσημερίου δεν άφησε το παιχνίδι και ο τερματοφύλακάς της, Αστέριος Θέμελης, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (3-3) και το παιχνίδι στα πέναλτι, ενώ έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που πετυχαίνει γκολ στη διοργάνωση.
Διαδικασία πέναλτι: Σταμάτης (1-0), Γκουβάρας (2-0), Κασσέρης (3-1), Μωυσίδης (4-2), Λιόντας (5-3) - Μπαλαμούτης (1-0), Τσαγκαράκης (2-1), Τσούτσος (3-2), Μυλωνάς (4-3)
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Στέλιος Ζιώγας): Νιάνιος, Κοβλακάς, Αβαλιάν, Καρανίκας, Λιόντας, Γκουβάρας, Κασσέρης, Τσεβρεντζής (65' Γκουτζαμάνης), Μπακαρόπουλος (82' Μωυσίδης), Σταμάτης, Κατσιγιάννης. (104' Σκόρδας)
ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Θέμελης, Ν. Δάλλας, Μπίκος, Μυλωνάς, Κύρκος, Γ. Δάλλας (85' Μπαλαμούτης), Μέμτσας (61' Αθανασιάδης) , Τσαγκαράκης, Τσορακλίδης, Πανιτζίδης (46' Αγγελάκης Γ.), Τσούτσης

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης