Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Τονίζει ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. και πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κων/πολιτών κ. Ουζούνογλου

Ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. και πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κων/πολιτών κ. Ουζούνογλου ευχαριστεί την Ιωνική Στέγη Ηλιούπολης -  και κυρίως την πρόεδρο της κ. Αργυρώ Πίκουλα -  για την διάδοση και μετάδοση του Μικρασιατικού πολιτισμού.



Ακόμη ο κ. Ουζούνογλου είπε ότι «ευχαριστεί για μια ακόμα φορά  την κ. Πίκουλα  και χαίρεται που έρχεται σε μια πόλη, την οποία ίδρυσαν οι Μικρασιάτες της αντίστοιχης Ηλιουπόλεως της Μικράς Ασίας.»

Τέλος η πρόεδρος της Ιωνικής στέγης Ηλιούπολης κ. Αργυρώ Πίκουλα σε ανακοίνωση της τόνισε «στηρίξαμε τις πολιτιστικές αναφορές για την Μικρασία της καρδιάς μας, που έγιναν σε  εκδήλωση στην  Ηλιούπολη την 1-12- 2019».
Σημειώνεται ότι η παραπάνω εκδήλωση με τίτλο «Από τα βάθη των αιώνων στο Χθες και το Αύριο – Μικρά Ασία» διοργανώθηκε και από τις «Συνεργασίες Πόλις», η οποία είναι μια πρωτοβουλία 11 πολιτιστικών φορέων της Ηλιούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους  των Συνεργασιών Πόλης κ. Α. Αδαμαντιάδης, ευχαριστώντας την κ. Πίκουλα για την παρουσία της, στην σχετική ημερίδα  υπεγράμμισε:

«Η Ιωνική πολιτιστική στέγη της Ηλιούπολης εδώ και χρόνια τροφοδοτεί τις μνήμες μας και αναδεικνύει  την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση των χαμένων αλησμόνητων πατρίδων της Μ.Ασίας. Είναι ένα έργο άξιο συγχαρητηρίων προς όλους σας, είναι όμως και εθνική υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε στις μνήμες μας την ιστορία μας νωπή και να μην ξεχνάμε ότι «Οι λαοί που δεν ξέρουν, ή ξεχνούν την ιστορία τους, δεν έχουν μέλλον».
        
 Στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρη η  ομιλία του "Ομότιμου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π) και προέδρου της Οικουμενικής  Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών"  κ. Νίκου Ουζούνογλου  με θέμα «Η Ρωμιοσύνη της Ανατολής την περίοδο 1830 – 1922 και το Μέλλον».
Η οποία ξεκινά από το 4.20 Λεπτό 


Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 77 Δεκέμβριος  2019…. Ενώ τις ευχές του έστειλεμέσωτηςέντυπης έκδοσης







αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης