Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό τόνισε στην εφημερίδα «Σφυγμός» ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος από τον συνδυασμό «Πρώτα η Ηλιούπολη» κ. Κωστής Παπαδόπουλος για να αναπτύξει τις Θέσεις της παρατάξεως του  στη συνεδρίαση του Δ.Σ Ηλιούπολης, όπου συζητήθηκε  το Τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός.



Ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι η παράταξη του υπερψήφισε το Τεχνικό πρόγραμμα του 2020, διότι σ’ αυτό υλοποιούνται μελέτες και προτάσεις της προηγούμενης Δημοτικής αρχής ,  όπως η ανάπλαση του ρέματος  Πικροδάφνης, καθώς και η δημιουργία πάρκου στο Χαλικάκι και πολιτιστικού κέντρου στην Πλατεία του ΙΚΑ.

Περαιτέρω ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι στην υπερψήφιση του νέου τεχνικού προγράμματος  έπαιξε ρόλο η υιοθέτηση από την νέα  δημοτική αρχή  των   δυο παρακάτω προτάσεων   της παρατάξεως του  «Πρώτα η Ηλιούπολη»:


-         Πρώτον, Η προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση του κέντρου της Ηλιούπολης και
-         Δεύτερον,   Η ανάπλαση και αναδιάρθρωση του μετώπου της πόλης στην Λ. Βουλιαγμένης .

Αντίθετα η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» καταψήφισε τον προϋπολογισμό «Γιατί αυτός είναι ανεπαρκής για να καλύψει τις σχετικές ανάγκες του Δήμου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος προσέθεσε:

«Ο μόνος τρόπος να φύγουμε από την στασιμότητα και την εσωστρέφεια είναι να διεκδικήσουμε κονδύλια από την περιφέρεια, από τις κτηριακές υποδομές, από το υπουργείο, εσωτερικών, υποδομών και όπου αλλού μπορούμε.»    

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να πει ότι θεωρεί:

«Πιθανή πεζοδρόμηση της Λεωφ. Ειρήνης θα ήταν πρόωρο, ανώριμο και επικίνδυνα ανέτοιμο έργο με τις σημερινές συνθήκες. Να επιλεγεί λοιπόν η  καλύτερη πρόταση που θα βγάλει ο διαγωνισμός για τη νέα διαμόρφωση του κέντρου της πόλης. Παράλληλα με την έναρξη λειτουργίας της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης -  και βάσει αυτής -  να εκπονηθεί η κατασκευή πεζοδρομήσεων και διαμορφώσεων στο κέντρο της πόλης (πρόσβαση στην κεντρική πλατεία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, χώροι στάθμευσης κλπ ).»


Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 77 Δεκέμβριος  2019. Ενώ τις ευχές του έστειλε μέσω τηςέντυπης έκδοσης 




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης