Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό προανήγγειλε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη   κ. Απόστολος Στασινόπουλος,  κατά την διάρκεια της εισήγησης   του στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του Δήμου.



Συγκεκριμένα ο κ. Στασινόπουλος τόνισε ότι τα κενά που δημιουργούνται στο Δήμο από την συνταξιοδότηση του προσωπικού θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ 217 άτομα θα προσληφθούν στις αρχές του Ιανουαρίου μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας καθώς και μέσω της κινητικότητας.


Επίσης ο κ. Στασινόπουλος υπεγράμμισε  και τα εξής:

-         Θα επιμορφωθούν οι εργαζόμενοι του Δήμου, με πρώτα τα  ΚΕΠ,  στη νοηματική γλώσσα για να εξυπηρετούνται έτσι και τα ανάλογα ΑΜΕΑ της πόλης.

-         Εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας και 4ο ΚΕΠ στην Ηλιούπολη.

-         Θα διατεθούν 50.000€ το 2020 για αδέσποτα ζώα για το πρόγραμμα στειρώσεων και ευαισθητοποίηση των Ηλιουπολιτών. Επίσης θα προβλέπονται περίπου 13.000 ευρώ για τροφές και φιλοξενία των αδέσποτων ζώων, ενώ σε συνεργασία με τη ζωοφιλική ένωση ήδη έχει ξεκινήσει συνολική καταγραφή τους  σε ολόκληρη την πόλη.

-          Θα υπάρξει πρόγραμμα ενδυναμώσεως της τοπικής αγοράς ενόψει της επενδύσεως στο Ελληνικό, ενώ με τα αντίμετρα που θα ζητηθούν από το Δήμο,  θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που θα προκύψουν για τις επιχειρήσεις της πόλης  από την παραπάνω επένδυση.  
 
-         Η δημοτική Αστυνομία θα βγαίνει και το απόγευμα στην πόλη, ενώ έργο της θα είναι και η απελευθέρωση κοινοχρήστων χώρων. Με το νέο κανονισμό  καθαριότητος  η Δημοτική Αστυνομία θα επιβάλλει πρόστιμα στους πολίτες που αυθαίρετα θα αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα και μπάζα έξω από το σπίτι τους.  

Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 77 Δεκέμβριος  2019




αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης