Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό τόνισε ο  επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Πρωτοβουλία» κ. Γιώργος Σόφης μιλώντας στο Δ.Σ. της Ηλιούπολης για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό της πόλης. Συγκεκριμένα ο κ. Σόφης ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής :



1.     «Καταρχάς οφείλουμε να διευκρινίσουμε την μόνιμη αντίφαση να προηγείται το τεχνικό πρόγραμμα του προϋπολογισμού, δηλαδή να προγραμματίζονται υποτίθεται έργα χωρίς όμως να μην έχει εξασφαλιστεί  καμία χρηματοδότηση και το τεχνικό πρόγραμμα να είναι στην ουσία ένα προπαγανδιστικό κείμενο της εκάστοτε δημοτικής αρχής και τίποτε περισσότερο.
2.     Το ίδιο επαναλήφθηκε και στο πρόσφατο πρόγραμμα της δημοτικής αρχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα έργα υποδομής (νηπιαγωγεία, δημοτικοί σταθμοί κλπ) έχουν μηδενική χρηματοδότηση, άρα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν!


3.     Κάτω απ’ τις συνθήκες αυτές τονίσαμε ότι το προτεινόμενο τεχνικό πρόγραμμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο απλά κλείνει κάποια «μπαλώματα» σε ανάγκες της πόλης χωρίς να καλύπτει καμία πραγματική ανάγκη και γι’ αυτό το καταψηφίσαμε.
4.     Σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό θέλουμε να τονίσουμε τα εξής. Οι  ασφυκτικοί περιορισμοί που επιβάλλονται απ’ το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο απ’ τους διαδοχικούς νόμους, αλλά κυρίως η δραματική μείωση της χρηματοδότησης, μετατρέπουν τους δημοτικούς προϋπολογισμούς σε αδειανά πουκάμισα με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και φυσικά εγκαταλείποντας κάθε κοινωνικό χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπάρχει και να ενισχύεται ιδιαίτερα μετά από τόσα χρόνια βάρβαρης και σκληρής λιτότητας. Για το λόγο αυτό καταψηφίσαμε και τον προτεινόμενο προϋπολογισμό απ’ τη δημοτική αρχή.»
                                 Για την Αριστερή Πρωτοβουλία

                              Γιώργος Σόφης δημοτικός σύμβουλος.


Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 77 Δεκέμβριος  2019






αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης