Τρίτη 25 Μαρτίου 2014




Με την ευκαιρία της σημερινής διπλής εορτής του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ο σημερινός διπλός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επανάστασης του 1821, εκπέμπει μηνύματα που αποτελούν και στην εποχή μας οδηγό προκειμένου να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Η ιστορία μας δείχνει τον σίγουρο δρόμο, αποδεικνύοντας περίτρανα πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, είτε σε τοπικό είτε σε πανελλήνιο επίπεδο, μπορούμε να πετύχουμε στόχους που μοιάζουν μακρινοί και ακατόρθωτοι.

Ιδιαίτερα τώρα, σε δύσκολες οικονομικά εποχές για όλους μας, είναι απαραίτητη εκτός από την ενότητα & η συμμετοχή μας στα κοινά για να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το αποτέλεσμα που θέλουμε, τόσο για τον καθένα μας ξεχωριστά όσο και για το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.



Η προσπάθεια μας εδώ στην πόλη μας, την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,  έχει ήδη ξεκινήσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πόλη διαφορετική, μια πόλη πιο φιλική στους κατοίκους της και με τη συμμετοχή όλων μας αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να αφήσουμε το χθες και να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Να πάμε ενωμένοι στο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας».   


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ΠΗΓΗ πηγη πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης