Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η είδηση ότι μια 35χρονη γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου, όπου έμενε, σόκαρε την τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης.

 

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες, με βασικό στοιχείο τον έντονο διαπληκτισμό που είχε η 35χρονη με συγγενή της λίγο πριν πάρει τη μοιραία πτώση.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, που έρχονται σε αντίθεση με τις πηγές των αρχών ότι δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο διαμέρισμα, η 35χρονη που φέρεται να μετάνιωσε την απόφασή της και προσπάθησε τελευταία στιγμή να σωθεί, δεν ήταν μόνη της στο μπαλκόνι.


 Το newsbreak.gr βρέθηκε στην οδό Ψαρρών στην Ηλιούπολη και μίλησε με αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το τραγικό γεγονός να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Μάρτυρας που μένει σε γειτονικό σημείο και θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, αναφέρει:

«Η ώρα ήταν 10:00 το πρωί. Άκουσα ουρλιαχτά και φωνές και βγήκα στο μπαλκόνι μου. Είδα την κοπέλα να κρέμεται από το μπαλκόνι και να προσπαθεί να κρατηθεί από τα κάγκελα. Ζητούσε βοήθεια, ούρλιαζε. Μαζί της, ένας άνδρας που προσπαθούσε να την κρατήσει να μην πέσει. Είδα ακόμα ένα γυναικείο πρόσωπο στο χώρο. Κάποιος γείτονας φώναξε ”κάλεσα την αστυνομία” και ο άντρας απάντησε ”όχι την αστυνομία παιδιά, μόνο να έρθει κάποιος να βοηθήσει”.
Μετά από 2-3 λεπτά, η κοπέλα κατάφερε και κάθισε στο πρεβάζι του μπαλκονιού από την εξωτερική πλευρά . Τα δύο άτομα προσπαθούσαν να κρατήσουν την κοπέλα από τα χέρια η οποία έκλαιγε με αναφιλητά. Οι γείτονες, περιμέναμε να φτάσει η αστυνομία από λεπτό σε λεπτό σε λεπτό και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έληξε καθώς ηρέμησαν όλοι για μια στιγμή, ενώ ο άντρας όσο την κρατούσε της είπε ”όλοι σε αγαπάμε Λυδία”.
Σε κλάσματα δευτερολέπτου, η κοπέλα βρέθηκε ξανά κρεμασμένη. Ο άντρας ούρλιαξε ”όχι” καθώς λύθηκαν τα χέρια τους και η κοπέλα έπεσε στο κενό. Τα δύο άτομα που ήταν μαζί της έτρεξαν αμέσως στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Η γυναίκα ούρλιαζε και φώναζε ”τι της έκανες”. Ήταν όλοι σε σοκ. Η αστυνομία έφτασε μετά από 2-3 λεπτά και μας ζήτησαν να μπούμε μέσα».

Σύμφωνα με όσα είπε η μάρτυρας, η 35χρονη γυναίκα βίωνε καθημερινά έντονους καβγάδες στο σπίτι, αρκετά συχνά και με τον σύντροφό της ο οποίος την επισκεπτόταν στο διαμέρισμά της. Η μάρτυρας αναφέρει ότι στο κάλεσμα για βοήθεια, του άνδρα που φέρεται να ήταν ο αδερφός της, κανένας από τους γείτονες δεν προσπάθησε να εμπλακεί κι αυτό διότι το περιβάλλον δεν ήταν φιλικό, με τους συχνούς καβγάδες να τρομάζουν τους περίοικους.

Μια άλλη μάρτυρας και επιχειρηματίας στην περιοχή, ανέφερε στο newsbreak.gr ότι άκουσε έντονο καβγά πριν η νεαρή γυναίκα με καταγωγή από την Γεωργία, βρεθεί κρεμασμένη στο μπαλκόνι. Η μάρτυρας άκουσε την προσπάθεια του αδερφού της να σώσει την 35χρονη και λίγο πριν γλιστρήσει από τα χέρια του, ο ίδιος φώναζε «έλα, λίγο ακόμα, κρατήσου». 

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σωρό της άτυχης νεαρής γυναίκας και άνδρες της αστυνομίας που πήραν κατάθεση από τη γυναίκα που κάλεσε την Άμεση Δράση.

 πηγη

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης