Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες  ο Δήμος Ηλιούπολης σχετικά με το θέμα του κοιμητηρίου που αφορά το ΚΥΤ Ηλιούπολης, αλλά και το έκτατο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Ιουλίου, ο Συνδυασμός «Ηλίου – Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» στέλνει προς όλους ανοιχτή επιστολή τονίζοντας την αναγκαιότητα ανοιχτής Διαβούλευσης με την κοινωνία.


Ολόκληρη η ανακοίνωση η ανακοίνωση στο κείμενο που ακολουθεί:    

  «Ανακοίνωση για τη Δημόσια Διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Υμηττού

-         Η Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη προτείνει να διεκδικήσει η Δημοτική Αρχή σύσσωμη την παράταση της Δημόσιας Διαβούλευσης για τη ΣΜΠΕ του Υμηττού κατ’ ελάχιστον για 30 ακόμα ημέρες και οπωσδήποτε μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου 2020.

-         Είναι αδιανόητο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί έντονα την Ηλιούπολη –και όχι μόνο φυσικά- και εισάγει τόσες προτεινόμενες αλλαγές για τις χρήσεις γης καθώς και πλήθος νέων «δραστηριοτήτων» αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα του βουνού, να γίνεται εντός ενός διαστήματος που κατά κοινή ομολογία πολύς κόσμος αδυνατεί να το παρακολουθήσει.

-         Η Δημόσια Διαβούλευση πρέπει να έχει ως βασική αποστολή τη συμμετοχή των πολιτών σε μία τόσο σοβαρή διαδικασία. Εδώ φαίνεται πως η κυβέρνηση επιλέγει το ακριβώς αντίθετο.

-         Ο Δήμος θα πρέπει να διασφαλίσει τη δυνατότητα συμμετοχής των πολιτών, ασχέτως των κινήσεων που επιθυμεί να δρομολογήσει και για τις οποίες υπάρχει η σχετική συζήτηση στην πόλη. Ειδάλλως, μιλάμε για προσχηματική διαβούλευση.


Το γραφείο τύπου,

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη»



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης