Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


Ο Δήμος Ηλιούπολης πέρυσι τον Ιούνιο δεσμεύτηκε εγγράφως,  ότι αν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού παραχωρήσουν  -  για Μία και μόνο χρονιά  - χώρο (πράγμα που έγινε) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, για την διαμόρφωση 2 αιθουσών Νηπιαγωγείου, φέτος  με την λήξη του έτους θα είχε μεριμνήσει για την προμήθεια και εγκατάσταση στην Βαλτετσίου 2 προκάτ αιθουσών.

  

    Αντ' αυτών, στις 12 του Ιουνίου (ένα χρόνο μετά δηλαδή) η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου λέει "μέτρησε" τον χώρο και απεφάνθη ότι οι δύο αίθουσες  "δεν χωράνε"  ...

Όχι όμως μόνο αυτό.

Αντί να ξεκινήσουν τις εργασίες  -  με το κλείσιμο του Σχολείου -  για να μπει έστω η μία αίθουσα στον προκαθορισμένο χώρο (Βαλτετσίου), προτάσσουν την τοποθέτησή της στον χώρο του μπάσκετ στην μεριά του Σκλαβενίτη,  πράγμα που είναι απαράδεκτο γιατί περιορίζει/εξαφανίζει  τον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

      Η Ένωσή μας στέκεται στο πλευρό των  Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών του 6ου  Δημοτικού, απαιτώντας ο Δήμος να αναλάβει τις ευθύνες του,  να κάνει τις απαραίτητες (μπαζώματα, διαμορφώσεις, υποδομές αποχέτευσης) προετοιμασίες στον χώρο, ώστε τον Αύγουστο που θα παραλάβει τα  προκάτ,  να είναι έτοιμος να τοποθετήσει την Αίθουσα για το άνοιγμα των Σχολείων στις 7 Σεπτέμβρη.

Καμία σκέψη για τοποθέτηση της αίθουσας σε άλλο χώρο πλην της Βαλτετσίου.

Καμία σκέψη για ΜΗ τοποθέτηση της Αίθουσας και παράταση της υφιστάμενης κατάστασης.

      Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις χωματουργικές εργασίες που χρειάζονται για την τοποθέτηση της άλλης προκάτ Αίθουσας στο 7ο Νηπιαγωγείο.

      Χωρίς βέβαια όλα αυτά να αναιρούν την διαχρονική Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, να λύσει οριστικά το πρόβλημα της Προσχολικής Αγωγής (στην Αγία Μαρίνα κυρίως) με την εύρεση χώρων για την Ανέγερση ενός τουλάχιστον  Νηπιαγωγείου.

 

 Χρειάζονται μόνιμες λύσεις και η Δημοτική Αρχή οφείλει να τις δρομολογήσει, ώστε να πάψουμε να βλέπουμε αίθουσες - κοντέινερ στα προαύλια των σχολείων  μας.

 

Να διεκδικήσουμε την άμεση  «επιστροφή» των οικοπέδων από το ΤΑΙΠΕΔ, για την ανέγερση νέων  σχολείων

Στέγαση των Νηπίων by Μελέτης Μανωλάκέλλης on Scribd

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης