Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε διαφάνεια στις κατηγορίες Χατζηδάκη περί έκνομων ενεργειών στελεχών της δημοτικής αρχής, εξέδωσαν οι «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη».



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Μια κρίσιμη συνεδρίαση η οποία ακολουθεί τις παραιτήσεις αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, μέλη της διοικούσας παράταξης, τις σοβαρές δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη περί έκνομων συμπεριφορών μελών της παράταξής του, την απαίτηση μέρους των υπολοίπων παρατάξεων για πλήρη διαφάνεια στα τεκταινόμενα του δήμου και την υπόσχεση του Δήμαρχου της πόλης, Βασίλη Βαλασόπουλου, ότι θα απαντήσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο για όλα.

Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη δεν έχουν βήμα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να εκφέρουν τις όποιες απόψεις περί του θέματος, έχουν όμως ανοιχτό και συνεχή διάλογο με την κοινωνία της Ηλιούπολης.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη, απαιτούμε την πλήρη αποσαφήνιση των, έως και σήμερα, αοριστιών περί έκνομων συμπεριφορών.

Σε αντίθετη περίπτωση θεωρούμε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Χατζηδάκης, έριξε απλά μια φωτοβολίδα στα πολιτικά πράγματα του δήμου, με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό όφελος – μέσα από την προβολή που του έδωσε η δήλωσή του.

Μια τέτοια κίνηση δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό παράγοντα της Ηλιούπολης, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να έχει πολιτικό μέλλον.

Ο δήμαρχος της πόλης πιστεύουμε ότι θα πράξει όπως αρμόζει στο κύρος της θέσης του και θα απαιτήσει ξεκάθαρες εξηγήσεις από τον κ. Χατζηδάκη. Φέρει, άλλωστε, και ο ίδιος στην παρούσα φάση ευθύνη, καθότι επικεφαλής της παράταξής του και της διοίκησης του δήμου.


Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της πόλης, κάποιες εκ των οποίων έχουν ήδη δείξει θετικά δείγματα. Ευελπιστούμε σε ανάλογες κινήσεις και από τις υπόλοιπες παρατάξεις.

ilioupolinews.gr









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης