Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Στον εισαγγελέα φαίνεται πως θα καταλήξει η υπόθεση του διαγωνισμού ύψους 600.000 ευρώ για την χορήγηση 1500 κάδων σκουπιδιών, ύστερα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με ονομαστική ψηφοφορία.


Σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Χατζηδάκη, υπήρξε ευθεία παρέμβαση στον διαγωνισμό για την προμήθεια κάδων απορρημάτων ύψους 600.000 ευρώ από στελέχη της δημοτικής αρχής αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπήρξε οργανωμένη προσπάθεια χειραγώγησης του πορίσματος της επιτροπής διαγωνισμών, το οποίο απέρριπτε τις δύο συμμετέχουσες εταιρείες που συμμετείχαν λόγω έλλειψης δικαιολογητικών και προδιαγραφών.

Ο Βαλασόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες, προτείνοντας το θέμα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «άνθρακες», αναφερόμενη στις κατηγορίες Χατζηδάκη.

Σε τεταμένο κλίμα υπήρξε ένσταση επί της διαδικασίας από την επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ Αναστασία Τσατσούλη, η οποία ζήτησε να παραμεμφθεί το ζήτημα αποκλειστικά στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης, καθώς και να υπάρξει πολιτική απόφαση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός προμήθειας νέων κάδων και να υπάρξει εισήγηση για την πραγματική ανάγκη σε αριθμό κάδων από την αρμόδια υπηρεσία. 

Την πρόταση Τσατσούλη υπερτόνισαν ο Τάσος Ευσταθίου και ο Χρήστος Κοκοτίνης ζητώντας να μπει σε ψηφοφορία προσωρινή ανάκληση του διαγωνισμού.

Ο δήμαρχος αποδέχθηκε την πρόταση για ψηφορία, ωστόσο διαβεβαίωσε πως θα την αγνοήσει και θα προχωρήσει κανονικά την διαδικασία για την προμήθεια κάδων, αφήνοντας αιχμές πως οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης «επιχειρούν να πλήξουν την δημοτική αρχή, γνωρίζοντας πως έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο».
Τελικά, η ανάκληση του διαγωνισμού καταψηφίστηκε με 17 ψήφους κατά και 16 υπέρ.

ilioupolinews.gr











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης