Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Με 2.824 μόνιμους και 3.925 συμβασιούχους θα στελεχωθούν φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου με προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ.


Συγκεκριμένα η Ανεξάρτητη Αρχή, μέσω 16 προκηρύξεων θα εγκρίνει την πρόσληψη συνολικά 6.749 μόνιμων και συμβασιούχων υπαλλήλων, οι οποίοι διοριστούν το επόμενο διάστημα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεκριμένων προκηρύξεων αναμένεται να εκδοθεί εντός του Φθινοπώρου – κάποιες ήδη ξεκίνησαν να τρέχουν – και οι προσλήψεις αφορούν δήμους, υπουργεία, ανεξάρτητες αρχές, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία και άλλους φορείς.
Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν μέσω των παρακάτω προκηρύξεων είναι: διοικητικοί, λογιστές, γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, φύλακες, υδρονομείς, βρεφονηπιοκόμοι, καλλιτεχνικό προσωπικό, μάγειρες, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εργάτες, καθαριστές κ.α.
Αναλυτικά οι προκηρύξεις:
1) 137 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Δημοσίου
Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία από το ΑΣΕΠ της νέα προκήρυξης που αφορά στην πρόσληψη 137 μονίμων υπαλλήλων σε επτά φορείς του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΠ θα δημοσιοποιήσει τον διαγωνισμό την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Οι θέσεις αφορούν προσλήψεις σε επτά φορείς του Δημοσίου:
ΟΤΑ Α’ Βαθμού (δήμοι)
ΟΤΑ Β’ Βαθμού (περιφέρεις)
Εταιρεία Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης
Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχέσευων
Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Επιμελητήριο Λακωνίας
Ιερά Μονή Τριφυλίας-Ολυμπίας
Οι θέσεις αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
2) 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΑ
Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την επόμενη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά προσλήψεις 757 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και ειδικότερα στους τομείς της Καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).
Η εν λόγω προκήρυξη,  εκτιμάται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να δημοσιοποιηθεί το Σεπτέμβριο. 
Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων, Νομικών Προσώπων ΟΤΑ και ΔΕΥΑ δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr.
Πρόκειται 28 δήμους, 13 ΔΕΥΑ και δύο Συνδέσμους Διαχείρισης αποβλήτων. Οι περισσότερες προσλήψεις θα γίνουν στην ΔΕΥΑ Ρόδου (100) και ακολουθούν:
-Δήμος Κηφισιάς: 93
-Δήμος Δέλτα: 72
-ΔΕΥΑ Λάρισας: 56
-Δήμος Πειραιά: 49
-Δήμος Βριλησσίων: 48
Η λίστα
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, εργάτες συνοδών απορριμματοφόρων, κ.ά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα επιλεγούν:
  • 476 σε 28 δήμους
  • 254 σε 13 ΔΕΥΑ
  • 27 σε δύο Ειδικούς Φορείς
Κριτήρια και Εκπαίδευση
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων θα διατεθεί σε υποψηφίους Υποχρεωτικής εκπαίδευσης (550). Οι υπόλοιπες θέσεις θα διανεμηθούν, κυρίως σε ενδιαφερόμενους Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λιγότερους σε υποψηφίους ΠΕ και ΤΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η «μάχη» των προσλήψεων θα κριθεί σε δύο βασικά κριτήρια, που έχουν να κάνουν με την ειδική εμπειρία και την εντοπιότητα.
Ειδικότητες
Σύμφωνα με τη μέχρι  στιγμής εικόνα θα προσληφθούν υπάλληλοι των ειδικοτήτων:
Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση
  • Βιολόγοι
  • Γεωλόγοι
  • Διοικητικοί
  • Μηχανικοί περιβάλλοντος
  • Πολιτικοί μηχανικοί
  • Οικονομολόγοι
Τεχνολογική Εκπαίδευση
  • Διοικητικοί
  • Διοικητικού – Οικονομικού
  • Λογιστές
  • Μηχανικοί Η/Υ 
  • Μηχανικοί Δομικών Έργων
  • Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
  • Διοικητικού – Λογιστικού
  • Ηλεκτρολόγοι
  • Ζυγιστές
  • Εργοδηγοί
  • Μηχανοτεχνίτες
  • Μνημοτεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων
  • Τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων
  • Οδηγοί απορριμματοφόρων
  • Οδηγοί φορτηγών
  • Χειριστές Η/Υ 
  • Χειριστές μηχανημάτων έργου
  • Χειριστές μηχανημάτων καθαριότητας
Υποχρεωτική Εκπαίδευση
  • Βοηθητικό προσωπικό
  • Γενικών καθηκόντων
  • Επιστάτες καθαριότητας
  • Εργάτες καθαριότητας
  • Εργάτες – συνοδοί απορριμματοφόρων
  • Εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων
  • Εργάτες εξωτερικών χώρων
  • Υδρονομείς
  • Προσωπικό καθαριότητας
  • Φύλακες
3) 118 Μόνιμες θέσεις σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους
Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί και η προκήρυξη για την πρόσληψη 118 ατόμων, αφορά τακτικό προσωπικό στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ Βαθμού, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, οι οποίοι κρίθηκε ότι αντιμετωπίζουν και τις περισσότερες, συγκριτικά, δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας τους, καθώς και της γεωγραφικής θέσης τους.
Οι θέσεις έχουν εγκριθεί από το ΥΠΕΣ και αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ – ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών.
4) 1.200 μόνιμοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας
Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr να  εκδοθεί η ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) για την προκήρυξη των 1.200 μονίμων στα νοσοκομεία  της χώρας.
Οι τρεις κατηγορίες ειδικοτήτων για τις οποίες θα προκηρυχθούν οι θέσεις: «Διοικητικοί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό».
Με τα σημερινά δεδομένα η προκήρυξη για τις 1.200 μόνιμες θέσεις αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ εντός Οκτωβρίου, όμως καθώς ο φόρτος εργασίας στην Ανεξάρτητη Αρχή είναι πιθανόν να μετακινηθεί και για λίγο αργότερα.
Το ΑΣΕΠ είναι ενήμερο για τις προθέσεις του υπ. Υγείας και αναμένει αίτημα και ακριβή κατανομή θέσεων.
Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι: ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Εργοθεραπευτών , ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΠΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Τραυματιοφορέων.
5) 200 μόνιμοι στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Την δρομολόγηση προκήρυξης, μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ, 200 θέσεων εργασίας μόνιμου διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη. Ο νέος διαγωνισμός θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για επεξεργασία και θα βγει στον «αέρα» μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών γραμματέων, ΤΕ Μηχανογράφησης, κ.α.
6) 53 μόνιμες θέσεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας
Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Σώματος.
Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές Υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98.
Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 21, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού – Πτυχίο Νομικής 5, ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 5, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 6, ΠΕ Πληροφορικής 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Εργων 2 και ΤΕ Πληροφορικής 1.
7) 120 μόνιμες θέσεις στον ΟΑΣΑ
Με 120 άτομα θα ενισχυθεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για τη θέση του ελεγκτή κομίστρου. Το προσωπικό θα καλύψει μόνιμες θέσεις. Η διοίκηση του ΟΑΣΑ, σχεδιάζει να προσλάβει «ελεγκτές», οι οποίοι δεν θα επιβάλλουν πρόστιμα, αλλά θα κάνουν υποδείξεις στο επιβατικό κοινό για την ακύρωση των εισιτηρίων.
8) 79 μόνιμοι στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
Εβδομήντα εννέα θέσεις «ανοίγουν” στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία αναζητά 9 δικηγόρους, 52 πτυχιούχους οικονομικού, διοικητικού και πληροφορικής, 7 ΔΕ διοικητικών γραμματέων και 2 ΥΕ κλητήρες. Για την κάλυψη των θέσεων γραμματέων ζητούνται α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος: Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
9) 160 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών
Στην πρόσληψη 160 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών το αμέσως επόμενο διάστημα. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής: ΠΕ Πληροφορικής 86, ΤΕ Πληροφορικης 57, ΠΕ Οικονομολόγων 10 και ΠΕ Νομικών 7. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα προσόντα που θα ζητηθούν για τις θέσεις ΠΕ είναι: α. Πτυχίο ή Δίπλωμα Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών ή Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής (Ε.Α.Π.) ή Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Επιστημών και Πολιτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της Αλλοδαπής και εμπειρία δύο ετών.
10) 215 γιατροί και φαρμακοποιοί στον ΕΟΠΥΥ
Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέσω ΑΣΕΠ, συνολικά διακοσίων 215 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων.
Πιο αναλυτικά, θα γίνουν 134 προσλήψεις γιατρών και 81 φαρμακοποιών.
Οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν άμεσα και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι δεκαήμερη. Για τις θέσεις των φαρμακοποιών ζητούνται:
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας και
β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού. Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
11) 220 άτομα στην ΕΥΔΑΠ
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι (220) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και στους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας, αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας, μέσω ΑΣΕΠ.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ταχυδρομικώς και με συστημένη επιστολή, από Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018  έως και Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Διεύθυνση: «ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας – ΣΟΧ 1/2018 –  Ωρωπού 156, 111 46 ΓΑΛΑΤΣΙ   «.
12) 1.000 συμβασιούχοι στους παιδικούς σταθμούς
Σε 1.000 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν από τους παιδικούς σταθμούς των δήμων μέσα στο φθινόπωρο. Ηδη οι συγκεκριμένες προσλήψεις έχουν ξεκινήσει αλλά οι μεγαλύτεροι δήμοι της ΄χωρας δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει τις θέσεις που θα καλύψουν.
Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: Βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.ά. Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν, όπως και κάθε χρόνο, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Τα βασικά κριτήρια πρόσληψης είναι ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, ο χρόνος ανεργίας και η οικογενειακή κατάσταση (δηλαδή αν είναι γονέας, πολύτεκνος, μοναδικός γονέας ανήλικου τέκνου ή μέλος οικογένειας ΑμεΑ). Ο φάκελος της υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής: Αίτηση (την οποία προμηθεύεται ο ενδιαφερόμενος από τους δήμους, όπου υπάγεται και εδρεύει ο παιδικός σταθμός), φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις) και τίτλου σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Σημειώνεται ότι στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, υπάρχει βαθμολόγηση κριτηρίων. Έτσι, η προϋπηρεσία μοριοδοτείται (έχει βαρύτητα) 60%, οι σπουδές 25%, η ανεργία 10% και η οικογενειακή κατάσταση 5%.
Στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέτουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις είναι η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
13) 850 ωρομίσθιοι και καλλιτεχνικό προσωπικό στους δήμους
Με καλλιτεχνικό προσωπικό θα ενισχυθούν οι δημοτικές επιχειρήσεις όλης της χώρας. Ηδη κάποιες προκηρύξεις έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση. Μέσα στον Σεπτεμβριο αναμένεται να γίνουν άλλες 850 προσλήψεις για ωρομίσθιο και καλλιτεχνικό προσωπικό. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: καθηγητές χορού, μουσικοί, ζωγράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, κ.α. Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έτος (άρθρο 13 του Ν. 3584/2007). Δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση του φορέα, στην οποία αναφέρουν ρητά την θέση που διεκδικούν. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους, συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001).
3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου σε αναγνωρισμένες σχολές ή εκπαιδευτήρια του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα ή Δημοτικές Επιχειρήσεις σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
4. Βιογραφικό σημείωμα.
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.
6. Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. Βεβαίωση σπουδών τέκνου.
7. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
8. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση). 9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86.
14) 500 εποχικοί στην καθαριότητα των δήμων
Σε 500 ανέρχονται οι εποχικές θέσεις που θα καλυφθούν από δήμους και περιφέρειες μέσα στο φθινόπωρο. Πρόκειται για θέσεις προσωπικού που προσλαμβάνονται έναντι αντίτιμου, είτε από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, είτε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες είτε από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
Οι συγκεκριμένες προσλήψεις αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία, προσωπικό σε ανταποδοτικές υπηρεσίες προκειμένου οι δήμοι να καλύψουν κενά στους τομείς της καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, κ.α Οι ειδικότητες που πρόκειται να προσληφθούν είναι:, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων έργων, καθαριστές, εργάτες, γεωπόνοι, βοηθητικό προσωπικό, κ.α. Το προσωπικό αυτό προσλαμβάνονται όλο το χρόνο και υπογράφουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου από δύο μήνες έως ένα έτος. Στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέτουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις είναι η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών.
15) 1.000 εποχικοί στα νοσοκομεία
Μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Πριν από λίγες εβδομάδες το υπουργείο Υγείας ζήτησε από τους υποψήφιους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος προκειμένου να συμπεριληφθούν στις λίστες του εποχικού προσωπικού που προσλαμβάνεται στα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας όλης της χώρας.
Έτσι ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη και τοποθέτηση επικουρικού προσωπικού, πλην γιατρών σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με τη νέα εφαρμογή, οι δημόσιοι Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας που εποπτεύονται από τις Δ.Υ.Πε. (Διοικήσεις Υγειονομικής Περιφέρειας), δηλαδή νοσοκομεία και Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως επίσης και οι ΔΥΠε, το ΕΚΑΒ, ο ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ, το Νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου», η ΑΕΜΥ (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας) για το Νοσοκομείο της Θήρας και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας, μπορούν να προσλαμβάνουν επικουρικό προσωπικό όλων των κατηγοριών και κλάδων για την κάλυψη των επιτακτικών τους αναγκών, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων.
Συνολικά μέσω αυτής της διαδικασίας αναμένεται να προσληφθούν 1.000 άτομα. Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα διαδικασία έχουν όσοι κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά κατηγορία και κλάδο. Στη νέα διαδικασία δεν μπορούν να συμμετέχουν όσοι, έχουν υπερβεί το 65 έτος της ηλικίας τους, και κατέχουν άλλη θέση ως επικουρικό προσωπικό ή υπηρετούν ως προσωπικό σε Τοπική Μονάδα Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.)
Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία δεν αφορά προκήρυξη θέσεων, αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους παραπάνω καταλόγους με κριτήρια και μοριοδότηση ανάλογη με αυτή του ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν : προϋπηρεσία σε Δομές Υγείας, με αυξημένη μοριοδότηση για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ανεργία καθώς και κοινωνικά κριτήρια όπως τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% κτλ.
Στη συνέχεια, θα καταρτιστούν και θα αναρτηθούν οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι ανά Δ.Υ.Πε και θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.
16) 140 προσλήψεις συμβασιούχων στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
Με 70 νομικούς και 70 οικονομολόγους θα ενισχυθεί η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τις παρακάτω θέσεις και οι νέες προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να εκδίδονται το αμέσως επόμενο διάστημα. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις εργασίας με δυνατότητα παράτασης μετά το πέρας της σύμβασης.
Για τις θέσεις των οικονομολόγων θα γίνονται δεκτά τα παρακάτω πτυχία: «Πτυχίο ή δίπλωμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Δημόσιας Διοίκησης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής η ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες # Γλώσσες # Φροντιστήρια # Ξένων # Γλωσσών # Κέντρα # Ηλιούπολη #  Αργυρούπολη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ # Παιδικοί # Σταθμοί # Ιδιωτικά # Εκπαιδευτήρια # Κέντρα  SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.)#ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ # ΓΛΥΦΑΔΑ # ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ  GREEK EUROPEAN FUTURE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ TOEIC, TOEFL, IELTS   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40, 210 9642517 ,210 9633832 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΚΕΡΑΝΗ #ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  KSPORTS CLUB «KALOUDIS SPORTS CLUB» 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ (ΤΣΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ): Εδώ και 24 χρόνια βάζουμε βάσεις στην σύγχρονη παιδεία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, Ε.Β.Ε Το Ιδιαίτερο: FUN2LEARN - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης