Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Τεράστια συμμετοχή, χρήσιμες εισηγήσεις και ενθουσιώδη σχόλια από τους συμμετέχοντες για το 3ο Job Day του MEV Ηλιούπολης , το οποίο πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης από τους χρήστες του MEV Ηλιούπολης και το Skywalker υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.


Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ανέργους αλλά και ενεργούς επαγγελματίες που αναζητούν τη γνώση για να δημιουργήσουν μία καινούργια επαγγελματική εμπειρία.
Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν πως οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν την ημερίδα ως ιδιαιτέρως χρήσιμη - στοχευμένη και άμεσα αξιοποιήσιμες τις γνώσεις των εισηγήσεων, στην επαγγελματική τους πορεία.
Οι ομιλίες ήταν οι παρακάτω:
Ο επικοινωνιολόγος κ. Γιώργος Παπατριανταφύλλου, ανέλυσε τα βασικά σημεία της ψυχολογίας της εργασίας, πως θα μπορούμε να εργαζόμαστε χωρίς άγχος, με συνεργασία, αγάπη, αποτελεσματικότητα και να αισθανόμαστε πάντα υπέροχα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Πως η τεχνολογία αναπτύσσει τη ζωή μας και πως διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις στην εργασία.
Η σύμβουλος επικοινωνίας κα Μαρία Παπάζογλου αναφέρθηκε στην προσωπική επαγγελματική ταυτότητα και το personal branding, πως θα μας θυμούνται επαγγελματικά και πως αυτό θα βοηθά την πορεία και την εξέλιξή μας.
Η εκπαιδευτικός Νέλλη Μπέλκη έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων ώστε να πετυχαίνουμε άριστες σχέσεις με όλα τα μέρη συνεργασίας μας .
Επόμενο ραντεβού στο 4ο MEV Ηλιούπολης - Job Day στις αρχές Μαΐου 2018! ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πολιτιστικές Διαδρομές 2019

Σάββατο 16/3/2019: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers