Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

1. Στη συζήτηση που έγινε για τις οφειλές πολιτών και επιχειρήσεων στο Δήμο και τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς μετά από πρωτοβουλία της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» διαπιστώθηκε ότι:


α) στο Δήμο μας δεν υφίσταται κανένα ζήτημα αναγκαστικών μέτρων και πλειστηριασμών, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας έχουν μικρές οφειλές, για δε τις περιπτώσεις των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας θα προχωρήσει στην καταβολή έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες οφειλές
β) το 50% των οφειλών προς τον Δήμο εντοπίζονται σε 65 εταιρείες, οφειλές που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ετών 2005-2010 και για τις οποίες ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε να κινηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την είσπραξή τους.
2. Ενέκρινε τις προσλήψεις προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την Πυροπροστασία.
3. Ξεκίνησε τις διαδικασίες για την προμήθεια 1500 μεταλλικών κάδων απορριμμάτων για τη διετία 2018-2019 με στόχο την ανανέωση όλων των συμβατικών κάδων της πόλης μας.
4. Ενέκρινε την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για το Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα με σκοπό την πλήρη ανανέωση της μηχανογραφικής υποστήριξής.
5. Αποφάσισε τη συνέχεια της λειτουργίας της αγοράς των φθηνών προϊόντων στη βάση του νέου θεσμικού πλαισίου που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων.
6. Προχώρησε στην έγκριση της μελέτης του έργου «Διαμόρφωση διαφόρων οδών πέριξ των σχολείων, πλατειών, παιδικών χαρών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας» και συγκεκριμένα στις οδούς: Βύρωνος, Μπότσαρη, Αστυδάμαντος και Παπαφλέσσα.
7. Αποφάσισε την τοποθέτηση προστατευτικών εμποδίων κίνησης Π στα πεζοδρόμια που ανακατασκευάζονται στην πόλη προκειμένου να αποφευχθεί το παράνομο παρκάρισμα των αυτοκινήτων και να απελευθερωθούν τα πεζοδρόμια για τους πεζούς.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πολιτιστικές Διαδρομές 2019

Σάββατο 16/3/2019: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers