Τρίτη 2 Μαΐου 2017


Αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου 2017 από το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη για την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο», στην Ηλιούπολη, τον Ιούλιο του 2013, για την οποία κατηγορούνται εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές του κόμματος Ιωάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.






Οι δύο κατηγορούμενοι βουλευτές, την ασυλία των οποίων έχει άρει η Βουλή προκειμένου να δικαστούν για την υπόθεση, δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο.
Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους εννέα κατηγορούμενους αφορούν τα αδικήματα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της ηθικής αυτουργίας σε αυτή και της οπλοφορίας.
Η επίθεση στο «Συνεργείο», που εξετάστηκε πρόσφατα και στη δίκη της Χρυσής Αυγής όσον αφορά την κατηγορία για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, είχε γίνει ενώ μέσα στον χώρο βρίσκονταν παιδιά που έκαναν μάθημα Αγγλικών. Στην δικογραφία αναφέρεται πως η επίθεση έγινε τη νύχτα της 10ης Ιουλίου 2013 από ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε περίπου 50 μηχανές. Σύμφωνα με την κατηγορία, περίπου 20 από τους συμμετέχοντες στη μοτοπορεία «φέροντες διακριτικά της Χρυσής Αυγής και ορισμένοι εξ' αυτών κράνη, εισήλθαν σε υφιστάμενο χώρο με την επωνυμία ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και με τη χρήση λοστών, κονταριών και άλλων αντικειμένων που έφεραν, έσπασαν τα τζάμια και προκάλεσαν ζημιές στον εσωτερικό χώρο.
Οι μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής περιέγραψαν την αγριότητα με την οποία είχαν εισβάλλει οι χρυσαυγίτες μέσα στον χώρο, χτυπώντας, σπάζοντας και κατατρομοκρατώντας τα παιδάκια με τη δασκάλα τους, που είχαν κρυφτεί στην τουαλέτα για να σωθούν. Είπαν, επίσης, πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που κατέγραψαν περίοικοι και άλλοι, από το οποίο προκύπτει αναμφίβολα η παρουσία των δύο βουλευτών.
Η δικογραφία είχε μπει στο αρχείο ως αγνώστων δραστών, ωστόσο στη συνέχεια ανασύρθηκε και οδηγήθηκε σε δίκη.
Η εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα αναβλήθηκε λόγω ωραρίου.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης