Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), υλοποιεί την Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΠ ΑΝΑΔ ΔΒΜ, καθώς και των 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο ΕΣΠΑ 2014-2020.





Με στόχο την επικαιροποίηση και αναβάθμιση του Μητρώου Εξωτερικών Συνεργατών που τηρεί, καλεί όσους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Αντικείμενο της συνεργασίας, η οποία θα είναι σύντομης χρονικής διάρκειας (δεν θα ξεπερνά τις 45 ημερολογιακές ημέρες), είναι η υποστήριξη της Εταιρείας στη διαχείριση της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”. Ειδικότερα, αντικείμενο της συνεργασίας είναι η καταχώρηση στοιχείων σε πληροφοριακό σύστημα, ο έλεγχος δικαιολογητικών, η αρχειοθέτηση φακέλων και λοιπές υποστηρικτικές ενέργειες για την έναρξη υλοποίησης κάθε κύκλου της Δράσης.
Προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων και την ένταξη τους στο Μητρώο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελεί η κατοχή απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η καλή γνώση Η/Υ και η εμπειρία στην εφαρμογή σχετικών δράσεων. Προτεραιότητα θα δοθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν ήδη αξιοποιηθεί σε προηγούμενους κύκλους της ίδιας δράσης (παιδικοί σταθμοί, βοήθεια στο σπίτι, κ.λπ)
Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. καλεί, όποιον/αν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και εμπειρία και ενδιαφέρεται, να υποβάλλει ηλεκτρονικά σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται της παρούσας, προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. (mail: motherhood@eetaa.gr), έως την Δευτέρα 15/5/2017.
Η υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αξιολογηθεί, προκειμένου ο/η ενδιαφερόμενος/η να ενταχθεί στο Μητρώο που τηρεί η Εταιρεία.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης