Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Συνεχώς αναζωογονείται όλο και περισσότερο και αποκτάει εντονότερη ζωή για όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης η Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

Με την εγκατάσταση νέων πρωτότυπων παγκακιών που ξεφεύγουν από τα κλασικά δεδομένα και δίνουν μια εικόνα πολύ πιο έντονου φυσικού περιβάλλοντος η πλατεία άλλαξε και πάλι μορφή για να γίνει ακόμη πιο φιλόξενη.
Είναι μια ακόμη δράση από μια σειρά παρεμβάσεων όπως: πλακόστρωση, δημιουργία παρτεριών, φυτεύσεις, συντριβάνι, διαδρομές πεζών, φωτιστικά, που μετέτρεψαν την άλλοτε ερημωμένη και επικίνδυνη πλατεία, σε έναν φιλόξενο, ζωντανό και ασφαλή χώρο συνάθροισης και αναψυχής.
Η Δημοτική αρχή έχει ως άξονα πολιτικής της, την δημιουργία φιλόξενων, και ασφαλών δημόσιων χώρων στην προσπάθεια να βγαίνουν οι πολίτες έξω από τα σπίτια τους, να συναντιούνται, να κινούνται και να απολαμβάνουν τα φυσικά στοιχεία.
Οι παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία αποτέλεσαν πλήρη επιβεβαίωση της πολιτικής αυτής, αφού τώρα πια ο κόσμος συγκεντρώνεται και την απολαμβάνει με ασφάλεια ενώ σ’ αυτήν διοργανώνονται και σειρά εκδηλώσεων μέσα στον φιλόξενο και λειτουργικό χώρο της στο πλαίσιο μια βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που συντελείται σε όλη την Ηλιούπολη.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κώστας Σεφτελής: Ντροπή και θλίψη!!!!!

Πόσημικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers