Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Προς ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας. Πολίτες και πολιτικούς!

Φέρτε μας πίσω τα ποτάμια και τα ρέματα που μπαζώσατε και χτίσατε! Φέρτε μας πίσω τα δάση μας που καταστρέψατε! Πρασινείστε τις πλατείες και τις πόλεις μας με το πράσινο που κόψατε αγόγγυστα κι αλύπητα για να χτίσετε και να τσιμεντώσετε!



Δε μας νοιάζουν οι πολυκατοικίες σας, τα σπίτια σας, οι βίλλες σας, οι περιουσίες που αποχτήσατε εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! Μας νοιάζουν οι ζωές και οι περιουσίες της πλειοψηφίας των πολιτών που σέβονται τους κοινούς κανόνες και νόμους, που διέπουν την εύρυθμη λειτουργία μιας χώρας, που υπακούουν σ’ αυτούς, που χτίζουν ό,που ο νόμος ορίζει!

Μας νοιάζουν τα πολιτικάντικα παιχνίδια προς άγραν ψήφων! Μας νοιάζουν οι πλάτες της πολιτικής εξουσίας σε όλους αυτούς που μπάζωσαν, έχτισαν, έκαψαν, καταπάτησαν, αυθαιρέτησαν και νομιμοποίησαν εκ των υστέρων, για να εισπράξει εύκολα έσοδα το Δημόσιο! Έσοδα που είναι ανίκανο να εισπράξει με τη νόμιμη οδό!

Μας νοιάζει η “κατασκευή” νόμων για το βόλεμα αυτών, που ενώ γνωρίζουν τι κάνουν, μας καλούν εκ των υστέρων να λυπηθούμε την περιουσία τους και να την προστατέψουμε!

Μας νοιάζουν οι σχεδιασμοί των εκάστοτε κυβερνώντων και διοικούντων, που θυσιάζουν τον αναντικατάστατο φυσικό μας πλούτο, για τον πλουτισμό πολιτών, για την ΕΥΚΟΛΗ κατασκευή!

Για την απόκτηση περιουσίας αυθαίρετα και παράνομα, με πλήρη γνώση της αυθαιρεσίας όσων επιδίδονται σ’ αυτή, διότι γνωρίζουν οτι θα νομιμοποιηθούν!

Μας νοιάζουν τα έργα που στηρίζονται στην ΕΥΚΟΛΗ λύση, που επιμένουν οτι είναι και φθηνή ενώ δεν είναι τις περισσότερες φορές…

Μας νοιάζει που πάντα έχουμε χρήματα για πολυτέλειες, για ρουσφέτια, για σπατάλη, αλλά ελάχιστες φορές έχουμε χρήματα για να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο!

Ολοκληρωμένο έργο με την έννοια οτι το σχεδιάζουμε έχοντας κύριο γνώμονα την προστασία της Φύσης. Διότι θεωρούμε αυτονόητο οτι επιτρέπουμε μόνο τις κατασκευές που την σέβονται και την προστατεύουν!

Μας νοιάζει που δεν τιμωρούμε τον καταπατητή και τον αυθαιρετούχο παρά μονο τον παρακαλάμε να έρθει να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, που έχτισε καταστρέφοντας και μπαζώνοντας κοινή περιουσία, το δρόμο του νερού, τον τόπο του δάσους, τις αμμοθίνες της παραλίας!


Μας νοιάζει που πληρώνουμε όλοι τα λάθη, τις παραλείψεις, τη βαρειά αμέλεια, το έγκλημα πολιτικών και πολιτών, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου!



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης