Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016


Τα Εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών Μ. Ανδρουλάκης δραστηριοποιούνται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση τα τελευταία 55 χρόνια. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πλαισιώνεται από έναν μεγάλο αριθμό στελεχών και καθηγητών, απόφοιτων Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων με μεγάλη εξειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές.



Η μεγάλη εμπειρία τους και η επιμονή τους στην υψηλή ποιότητα σπουδών έχει αναδείξει τα Εκπαιδευτήρια Μ. Ανδρουλάκης πρωτοπόρα στο χώρο τους, με τους μαθητές τους να αποκτούν πτυχία, στα οποία μόνο οι άριστοι επιτυγχάνουν, όπως τα πτυχία του Πανεπιστημίου του Cambridge Proficiency  - C2 και Lower - B2.
Τα νέα εποπτικά μέσα, όπως διαδραστικοί πίνακες και γιγαντοοθόνες, η διαρκής  επιμόρφωση και ενημέρωση όλων των εργαζομένων, καθώς και η εφαρμογή κάθε νέας και δοκιμασμένης μεθόδου, οδηγούν στη γρήγορη και ευχάριστη εκμάθηση των ξένων γλωσσών, τόσο στα τμήματα των παιδιών όσο και στις σπουδές των ενηλίκων.
Η επιτυχία των Εκπαιδευτηρίων σε όλες τις εξετάσεις όλων των γλωσσών, η εμπειρία τους, η σταθερότητά τους στις εκπαιδευτικές αρχές και τα οικονομικά δίδακτρα τους  αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για μια άριστη εξέλιξη στη μάθησης των ξένων γλώσσων. Μπορείτε να είστε σίγουροι!


Publish at Calameo


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Αντώνης Ανδρουλάκης
Τηλ. 210 9912755

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ελένη Ανδρουλάκη
Τηλ. 210 9927292
Fax. 210 9910097

Site. http://androulakisschools.gr/
E-mail.info@androulakisschools.gr


ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΈΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΕΙΣ  










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης