Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ενέκρινε την έναρξη των διαδικασιών για την πλήρωση 80 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»-Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).


Συγκεκριμένα, πρόκειται για 25 θέσεις στον ΟΚΑΝΑ, 35 θέσεις στο ΚΕΘΕΑ, 12 θέσεις στο ΨΝΑ-18 ΑΝΩ και οκτώ θέσεις στο ΨΝΘ.


Η διαδικασία προσλήψεων, μετά την υπουργική απόφαση,  θα υλοποιηθεί από τους ίδιους τους φορείς, με προσκλήσεις ενδιαφέροντος που θα δημοσιοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
«Με την απόφαση αυτή εντείνεται η προσπάθεια να στηριχθούν οι αποδυναμωμένες, τα τελευταία χρόνια, δημόσιες δομές που δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη και θεραπεία εξαρτημένων ατόμων στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στην περιφέρεια, προκειμένου να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες», αναφέρει σε ανακοίνωση του, το  υπουργείο Υγείας.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης