Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015


Την ανάγκη να μπει στο επίκεντρο της συζήτησης η εναλλακτική, πραγματικά ρεαλιστική πρόταση του ΚΚΕ, που έχει στο κέντρο της τις εργατικές λαϊκές ανάγκες και τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας που θα μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε αν βγάλουμε από τη μέση την ΕΕ και την οικονομία που λειτουργεί για να κερδίζουν οι λίγοι, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Χιώνηςμέλος της ΚΕ του ΚΚΕ καιΓραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στις παρεμβάσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή του «ΣΚΑΪ» το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου.

Σε ερώτηση που του έγινε για το νέο κόμμα που δημιουργήθηκε υπό τον Π. Λαφαζάνη, ο Θ. Χιώνης ξεκαθάρισε ότι θα παίξει ένα ρόλο εγκλωβισμού, αυταπατών και κοροϊδίας, αφού όπως θύμισε, τα στελέχη του έβαλαν την υπογραφή τους στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη που αποδεχόταν την αξιολόγηση του προηγούμενου μνημονίου, έδωσαν μέχρι το Μάη 8,5 δις στο ΔΝΤ σε τόκους για το χρέος, έλεγαν ότι η πρόταση των 47 σελίδων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόταση για έντιμο συμβιβασμό και όντως αυτή η πρόταση περιλαμβάνεται σαν βάση στο νέο μνημόνιο. Έχουν λοιπόν την ευθύνη τους που φτάσαμε μέχρι εδώ.

Ο Θ. Χιώνης τόνισε ότι άλλες επιλογές που να συμφέρουν τα εργατικά λαϊκά στρώματα και ιδιαίτερα τη νεολαία δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό το σύστημα, υπάρχουν μόνο έξω από αυτό. Απηύθυνε κάλεσμα ιδιαίτερα στη νεολαία να στείλει το δικό της μήνυμα, επειδή της υποθηκεύουν τη ζωή, να πει ότι δεν χαρίζουμε άλλο χρόνο, δεν τους χαρίζουμε τη ζωή και το μέλλον μας, ότι δε θα γίνουμε πιόνια στους σχεδιασμούς τους κι ότι μπορούμε να μοιραστούμε τον αγώνα για τη ζωή μας, δυναμώνοντας το ΚΚΕ ώστε την επόμενη μέρα να προχωρήσουμε μπροστά.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Το Σκίτσο της Ημέρας από την Ζούγκλα gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης