Σάββατο 22 Αυγούστου 2015


Δείχνοντας για άλλη μια φορά στοιχεία ενός σύγχρονου σουλτάνου, ο φανατικός αντικαπνιστής Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, υποχρεώνει τους δημάρχους και τις τοπικές αρχές των πόλεων να κόψουν το τσιγάρο.


Μάλιστα, δόθηκαν στην δημοσιότητα κατευθείαν μέσα από την Προεδρία, φωτογραφίες με πακέτα τσιγάρων, πάνω στα οποία έχουν υπογράψει αρκετοί δήμαρχοι την απόφασή τους να σταματήσουν την συνήθεια που τόσο αντιπαθεί ο Ερντογάν.
Την υπόσχεση αυτή την έδωσαν οι δήμαρχοι μεγάλων πόλεων της Τουρκίας οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Ερντογάν στις 19 Αυγούστου. Γνωρίζοντας μάλιστα πόσο αυστηρός είναι σε ότι αφορά το κάπνισμα, αρκετοί απ’ αυτούς έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις μετανοίας υπογράφοντας πάνω στα πακέτα των τσιγάρων τους.
Η αντιπάθεια του Ερντογάν για το τσιγάρο είναι πασίγνωστη στην Τουρκία. Νωρίτερα φέτος, ο ίδιος είχε στείλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, γράφοντας «Να είστε δυνατοί και να μην παραδίνεστε στο τσιγάρο». 
Ενώ ανάμεσα στα περιστατικά που δίνουν μια εικόνα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους καπνιστές, αναφέρεται μία τυχαία συνάντηση πέρσι με έναν άνθρωπο που κάπνιζε σε καφετέρια, όταν ο ίδιος και η συνοδεία του περνούσαν σε δρόμο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ερντογάν επέπληξε με έντονο ύφος τον άτυχο πολίτη και παρά τις υποσχέσεις του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης ότι θα τον υποχρεώσει να κόψει το τσιγάρο, ο Ερντογάν επέμενε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με υψηλό χρηματικό ποσό.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης