Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015


Ξεκινάει την Τρίτη 25 Αυγούστου και λήγει την Δευτέρα 31 Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) για όσους επιθυμούν να προσληφθούν από τον Οργανισμό ως ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.


Οι προσλήψεις αφορούν το σχολικό έτος 2015-2016 για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των προγραμμάτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ.
Όσοι υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, πρέπει στη συνέχεια να την εκτυπώσουν, να την υπογράψουν και να την αποστείλουν σε φάκελο ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier, μαζί με τις βεβαιώσεις την Διδακτικής και Επαγγελματικής προϋπηρεσίας καθώς και όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά και εντός της προθεσμίας από 25 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου 2015, στη Σχολική Μονάδα ΙΕΚ πρώτης προτίμησής τους.
Επίσης, η αίτηση πρέπει να σταλεί υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, για το σχολικό έτος 2015-2016.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο την Περιφέρεια Αττικής ή μία και μόνο Περιφερειακή Ενότητα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εάν στην ίδια Περιφέρεια ή Περιφερειακή Ενότητα λειτουργούν πλέον του ενός ΙΕΚ ΟΑΕΔ, ο υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός έχει δικαίωμα, στην ηλεκτρονική αίτηση, να επιλέξει με σειρά προτίμησης και άλλα ΙΕΚ ΟΑΕΔ εφόσον το επιθυμεί εφόσον σε αυτά προκηρύσσεται η ειδικότητά του.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τη  zougla.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης