Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015


Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους μαθητές και τους γονείς ότι ο αγώνας και οι πρακτικές που ακολουθήθηκαν για την μη συγχώνευση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης δικαιώθηκαν.

Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης ανακαλείται η  με αριθμ. 119937/Δ4/02.09.2013 (ΦΕΚ 2223/ τ.Β ́/ 2013) υπουργική απόφαση με θέμα: «Συγχώνευση Δημοτικών Σχολείων», που αφορούσε στην συγχώνευση του 3ου 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού και του 9ου 8/ θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, σε ένα νέο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο με την ονομασία 3ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού και με έδρα τον Υμηττό.
Θυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είχε εκφράσει την κάθετη αντίθεση του με την κατάργηση του 9ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης και τη μεταφορά – απορρόφησή του , στο  3ο δημοτικό σχολείο Υμηττού.Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης απέδειξαν ότι η απόφαση για συγχώνευση των σχολείων ήταν παράνομη.
Εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Αν. Υπουργού, και θέλει να ευχαριστήσει την Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, το Σύλλογο Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης για τη βοήθεια τους, και επισημαίνει ότι χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού, οι όποιες μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνονται στην σωστή κατεύθυνση και με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της Παιδείας και το συμφέρον των μαθητών.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης