Τρίτη 9 Ιουλίου 2013


«Ενδοδημοτική» μετακίνηση πρότειναν οι Δήμαρχοι, που θα αφαιρεθεί από τους 12.500 «διαθέσιμους» δημοσίους υπαλλήλους της "δεύτερης δάσης" πρότεινε η ΚΕΔΕ στον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, κατά τη συνάντησή τους.




Η «ενδοδημοτική» αυτή μετακίνηση θα είναι προϊόν αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων -σύμφωνα με την πρόταση της ΚΕΔΕ- και θα έρθει να καλύψει κενά Δήμων, από πλεονάζον προσωπικό άλλων Δήμων.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία, επί της πρότασης της ΚΕΔΕ, αφού η συγκεκριμένη πρόταση απαιτεί αξιολόγηση Δομών και Προσωπικού των Δήμων, διαδικασία που απαιτεί χρόνο και διαβουλεύσεις.
Με τη σειρά του, ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ ήταν άκρως εποικοδομητική και συζητήθηκαν «θέματα της "επόμενης ημέρας" των Δήμων» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μιχελάκης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα «πως οι συζητήσεις με τους Δήμους θα συνεχιστούν και στις επόμενες ημέρες».
Εξερχόμενος του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης, δήλωσε:
«Στη νέα μας συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας, επί του σχεδίου «διαθεσιμότητας» δημοτικών υπαλλήλων, που ουσιαστικά "απογυμνώνει" τις ήδη υποστελεχωμένες Υπηρεσίες των Δήμων.
Προτείναμε ένα σχέδιο μετακίνησης δημοτικών υπαλλήλων μεταξύ κοντινών Δήμων, στην περίπτωση που ένας Δήμος έχεις ελλείψεις σε ορισμένες ειδικότητες και κάποιος άλλος αντίστοιχα, πλεονάζον προσωπικό στις ειδικότητες αυτές.
Η διαδικασία αυτή θα προκύψει μετά από μελέτη και αξιολόγηση δομών και προσωπικού των Δήμων».

Πηγή: epoli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης