Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ»




Σε μια εποχή, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στη διάθεσή μας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας αντιδρά δημιουργικά και διοργανώνει, από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου, 50 πρωτότυπες δράσεις,  για παιδιά από 4 ετών έως έφηβους 15 ετών, που μας θυμίζουν ότι ο κόσμος είναι πολύχρωμος!

Αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, φωτοκόμικ, επιτραπέζια παιχνίδια, φαντάσματα και εξωγήινοι, ντετέκτιβ και αγαπημένα κινούμενα σχέδια, θα γίνουν η αφορμή για να ανακαλύψουμε τους πολύτιμους  θησαυρούς των βιβλίων και να γνωρίσουμε τους «χρωματιστούς» ήρωες τους!

Για δηλώσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 , Κ. Ηλιούπολη, κτήριο ΟΤΕ), καθημερινά, από τις 3 Ιουνίου και ώρες εργάσιμες.

Η προεγγραφή στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Οι εκδηλώσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης, εντάσσονται στην πανελλαδική καλοκαιρινή εκστρατεία «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος» που διοργανώνει το Future Library (www.futurelibrary.gr), στο πλαίσιο της δράσης του για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομία,  με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org), και στην οποία συμμετέχουν και άλλες 102 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας μας.

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης