Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 & ώρα 20:30 μ.μ. στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης ξεκινάει το 3ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ από την προεφηβική ομάδα του Τέχνης Θεάτρου.


Το ''Ψάχνοντας την Αλίκη'' είναι ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο παραμύθι του Λιούις Κάρολ: ''Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ''.


Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!! 


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΔΗΜΑΚΕΑ
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΝΤΑ - ΑΡΓΥΡΩ ΔΗΜΑΚΕΑ

" Είναι παραμύθι...; Είναι αλήθεια...;Είναι το παραμύθι αληθινό..; Είναι ένας μύθος βγαλμένος απο τη ζωή..; ''ΖΩΗ'' όλα ξετυλίγονται μέσα σε αυτήν την πολιτεία που λέγεται ''ΖΩΗ''... Ένα κοριτσάκι εγκαταλείπει το σπίτι του μαθαίνοντας πως η οικογένειά του δεν είναι η πραγματική... το εγκαταλείπει στα αλήθεια... ; Ή χάνεται στο όνειρό της.... Η αλήθεια κρύβεται στα πιο απλά πράγματα....


ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:

ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΒΙΑΝΟΥ
ΜΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΩΝΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΖΙΟΥΛΑΣ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΚΟΥ
ΕΡΡΙΚΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΙΒΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
ΜΕΝΙΑ ΡΑΠΤΗ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ
ΑΙΓΛΗ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ
ΦΙΛΙΑΝΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΚΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗ
ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


«Ζητείται ψεύτης» από την εφηβική ομάδα Α’ και Β’ γυμνασίου
Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 (Ωρα: 20:30)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αργυρώ Δημακέα
ΜΟΥΣΙΚΗ : Μάνος Πολυκρέτης
«Ένα θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, ζωντανεύει στα μάτια των θεατών από την εφηβική ομάδα του Τέχνης Θεάτρου. Οι έφηβοι με έναν δικό τους δροσερό τρόπο παρουσιάζουν τον ψεύτη της εποχής που είναι τελικά τόσο μα τόσο διαχρονικός. Ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά. Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια πατημασιά σε έναν επιβάτη θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή Θεόφιλου Φερέκη . Μια καριέρα που βασίζεται στα κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του».
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: Ζαχαρίας Παπαζαχαρόπουλος, Μαριάννα Αλεξανδρή, Γιάννης Κόρμας, Αννα Μποζίκη, Μαρία Ρουκλιώτη, Πάνος Τζουμέρκας, Αγγελίνα Τσαλαπάτη, Στέλιος Μπρέλλας, Κέλλυ Μαγνήσαλη, Μαρία Κωστάκου, Δανάη Πηπήλιου, Ναυσικά Πούλιου, Αλεξάνδρα Βασιλείου
«Η Κυριακή των παπουτσιών» από την ομάδα εφήβων Γυμνασίου
Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Ιουλίου (Ωρα: 20.30)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Αργυρώ Δημακέα.
«Κάθομαι και σκέφτομαι τι έφταιξε, και στο μόνο που καταλήγω είναι αυτά τα μη, το κεφάλι μου έχει μόνο ένα μη μέσα, μη από το σπίτι, μη από το σχολείο, μη από την εκκλησία, μη μη, λες κι η ζωή είναι ένα κινέζικο βάζο που το παίρνει ο κάθε άνθρωπος και πρέπει να φτάσει, σ΄ όποια ηλικία φτάσει, και να ακουμπήσει το βάζο νικητής.» Απ' το μονόλογο του ήρωα στην Κυριακή των παπουτσιών. Ένα κείμενο ξεκαρδιστικό αλλά και δηκτικό, τραγικά ειρωνικό, να ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία αλλά και στο δράμα της εποχής μας, που σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι αλλά και να σκέφτεσαι... «τη ζωή μου μηδενίζω πάει να πει πως ξαναρχίζω.»
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: Κλεάνθης Γαρουφάλης, Χρύσα Βακόλα, Παντελής Σταυρόπουλος, Νάντια Αναγνώστου, Βαγγέλης Ψυχάρης, Κατερίνα Χρύση, Αρης Ανίβας, Ελένη Τσώνη, Δημήτρης Μαμπλέκος, Μαρία Πούλη, Κωνσταντίνος Φυσέκης, Ολγα Θειακού, Χάρης Κουρκουμέλης, Στέλλα Ζωγράφου, Στελλίνα Μαυρέλη, Νεκταρία Λώλη, Μαρία-Νεφέλη Χάλαρη.
«Κραυγή», από την ομάδα εφήβων – Λυκείου
Βασισμένο στις πληγές της πατρίδας μας... σπονδυλωτά κείμενα, αγκαλιασμένα με μουσική και κίνηση
Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Ιουλίου (Ωρα: 20.30)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ: Αργυρώ Δημακέα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάνος Πολυκρέτης
 «Μεγαλώσαμε εδώ, είναι ωραία εδώ, τι ωραία; Μαγικά είναι, έχει ήλιο, έχει θάλασσα, έχει αλάτι στα μαλλιά, άμμο κρυμμένη στα πιο παράξενα σημεία μιας τσάντας που δεν τινάξαμε… εδώ φοράμε σκούφους μονάχα επειδή έτσι γουστάρουμε, εδώ είναι Νοέμβρης και δεν χρειάζεσαι μπουφάν, εδώ τρώμε σουβλάκια στο όρθιο, πίνουμε τσίπουρα και γελάμε...Eδώ ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε, μετά ακούσαμε για «επανάσταση», μετά τα όνειρα άλλαξαν, εδώ φάγαμε χημικά , εδώ τρέξαμε...ώρα να φεύγεις... Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία… Εγώ θα μείνω....Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν… Οικονομικοί μετανάστες… Ποιοι; Οι δικοί μου οι φίλοι… Αυτοί με τους οποίους σπούδασα, αυτοί με τους οποίους ονειρεύτηκα τις δουλειές και τις ζωές «των ονείρων» μας… Όνειρο γιόκ… Στην καλύτερη θα δουλεύουμε – όσοι είμαστε τυχεροί- δωδεκάωρα για ένα μισθό "χέσε μέσα", ούτε ταξίδια, ούτε λεφτά, ούτε φοβεροί έρωτες, ούτε μέλλον… έτσι θέλουν… το ξέρω πως δεν θες να ζεις με 300 ευρώ, πως έχεις όνειρα… τα ίδια όνειρα έχουμε… Εγώ θα μείνω... ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΛΕΩ....!!!
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:  Μαρία Πιπίλιου, Κώστας Ιατρού, Στέλλα Ορφανού, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ελενα Σταμουλακάτου, Νίκος Χρύσης, Ευαγγελία Βασιλάκακη, Αναστασία Μανδηλαρά, Βασίλης Χριστόπουλος, Ελευθερία Μανδηλαρά, Αποστόλης Πολυκρέτης, Μελίνα Παπαδημακοπούλου, Αλέξανδρος Χάιντα, Ειρήνη Πολυκρέτη, Χρήστος Λούρος, Ελπίδα Γούλα, Αγγελική Σκούταρη, Διονυσία Βούτου, Δάφνη Τσακοπούλου, Χρυσαντίνα Κουλούμπου, Σοφία Κολυβά, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Λουκάς Μποζίκης, Στεφανία Ράπτη, Αντώνης Σκούφος, Χρήστος Λιώλιος.


ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης