Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή 27/1/2019, ώρα 11.00π.μ. στο θέατρο του Δημαρχείο


Θα μιλήσουν:
  • Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης
   Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, νεολαίοι, συνταξιούχοι, άνεργοι.
   Η Λαϊκή Συσπείρωση, το δημοτικό ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ και στην πόλη μας, πλαισιώνεται από αγωνιστές και αγωνίστριες που:
  • Ζουν στην πόλη και έχουν δοκιμαστεί στις γραμμές του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στις ριζοσπαστικές συσπειρώσεις των μικρών επαγγελματιών, των επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.
  • Συναντηθήκαν στις μικρές και μεγάλες μάχες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που διαδοχικά ξεδιπλώνουν όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τις συγκροτούν, η πολιτική της ΕΕ. Πολιτική που προωθείται ενιαία από κράτος και τοπική διοίκηση, από κυβερνήσεις, τοπικές και περιφερειακές αρχές, έχει στο DNA της τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και της πλουτοκρατίας του τόπου, τσακίζει λαϊκές ανάγκες, αφανίζει δικαιώματα και κατακτήσεις.
  • Δεν τσίμπησαν στις αυταπάτες “της αριστερής διαχείρισης”. Δεν βαπτίζουν τον αντιλαϊκό πόλεμο και τα μνημόνια ως “αναγκαίο κακό” και “ρεαλισμό”. Δεν παραδέχονται τα ψίχουλα της καπιταλιστική ανάπτυξης ως το μέλλον που αξίζει στον λαό και τα παιδιά του. Δεν συμφιλιώνονται με την ανακύκλωση της φτώχειας, της ανεργίας, την φοροληστεία, τα ματωμένα πλεονάσματα. Με την μετανάστευση της νέας γενιάς.
   Αγωνιστές και αγωνίστριες που συναντιούνται στον αγώνα ενάντια στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις που απλώνεται στην ευρύτερη γειτονιά μας.
  • Πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ, των άλλων κομμάτων που επιχειρούν να εμφανίσουν τους πολεμοκαπήλους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς, ως δήθεν αναβάθμιση του ρόλου της προστασίας τάχα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Ντύνουν τους Αμερικανό-Νατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή και τη συμμετοχή της χώρας, με τον μανδύα “του εθνικού συμφέροντος”. Η “ανάπτυξη” τους μυρίζει μπαρούτι και αίμα.
   Αγωνιστές που δεν ασπάζονται την λαθεμένη άποψη ότι «ότι οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα».Η ζωή αποδεικνύει το αντίθετο. Περιφέρειες και Δήμοι έχουν στην αρμοδιότητα τους κρίσιμες για την ζωή, εργαζόμενων, λαού υπηρεσίες.
   Στα τοπικά όργανα συνωστίζονται εδώ και καιρό πρόσωπα της αγοράς, των ΜΜΕ, λογής επιχειρηματικά συμφέροντα. Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι έγιναν “manager” της αντιλαϊκής πολιτικής και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Απογείωσαν τη φοροεπιδρομή για τα λαϊκά νοικοκυριά. Είναι σε αγώνα δρόμου για την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, για την πάρα πέρα ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων.
   Μεγαλώνει ο ρόλος τους στην οργάνωση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, μεγαλώνουν και “οι δεσμοί” των τοπικών αρχών με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι “πειρασμοί” και η “βούτα” στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
   Το 5xρονο που πέρασε για Δήμους και Περιφέρειες ταυτίζεται με την υλοποίηση των βάρβαρων μνημονικών πολιτικών, φορτώνοντας τα βάρη της κρίσης στο λαό.
   Δυο διαφορετικές κυβερνήσεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ίδια αντιλαϊκή πολιτική.
Ίδια πολιτική και στο Δήμο μας.
  • Η ανταπόδοση αγκάλιασε σχεδόν όλες τις δομές, οι εργαζόμενοι τρέχουν και δεν φτάνουν να καλύψουν τα κενά.
  • Ο αναγκαίος εκσυγχρονισμός και η επέκταση υποδομών είτε μένει στον πάγο είτε γίνεται πεδίο δράσης επιχειρηματικών συμφερόντων.
  • Η δημόσια γη σώθηκε από τους καταπατητές με την αγωνιστική σφραγίδα των κομμουνιστών και του Δημήτρη Κιντή ξεπουλιέται σήμερα από το κράτος με την σφραγίδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς αντίδραση της Δημοτικής Αρχής.
  • Η δημοτική αρχή ακολουθεί κατά πόδας την πολιτική των αντιδραστικών ανατροπών στους Δήμους, των μνημονίων, διαδοχικά των κυβερνήσεων. Πάει σήμερα χέρι-χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά.
   Απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική στέκεται το ΚΚΕ, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εναλλακτικής λύσης σε επίπεδο οργάνωσης κοινωνίας και οικονομίας.
   Το οποίο θέτει ανοιχτά στο λαό, με τη βεβαιότητα ότι μόνο ο χειραφετημένος λαός μπορεί να αλλάξει συθέμελα την κοινωνία, τις πόλεις του, τη ζωή του.
   Οι θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος για την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων, το πολιτικό προσωπικό που τους στηρίζει. Είναι στήριγμα και πραγματική διέξοδος για τις λαϊκές ανάγκες και σήμερα και αύριο.
   Δημιουργούν τους συσχετισμούς να πάρει ανάσα ο λαός, να δυναμώσει η πάλη του, να δεχτεί πλήγμα το αστικό δίπολο.
   Δώστε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σε δήμο και Περιφέρεια.
   Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων με την Λαϊκή Συσπείρωση είναι στήριγμα και δύναμη για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα.
Δυνατό ΚΚΕ παντού – όρος και προϋπόθεση για την Λαϊκή αντεπίθεση




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης