Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.




Προς τους κυρίους:
Πανταζόπουλο Ηλία, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης
Βαλασσόπουλο Βασίλειο, Δήμαρχο Ηλιούπολης

   Κύριοι
   Σαν Λαϊκή Συσπείρωση, εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε καταθέσει την ανάγκη επείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, ώστε να συζητήσει πάνω στις επικίνδυνα ανησυχητικές εξελίξεις που καταγράφονται, γύρω από την δημόσια περιουσία στην πόλη και την τύχη της, ώστε να καταλήξει σε άμεσα μέτρα παρέμβασης, σε Κυβέρνηση και ΕΤΑΔ.
   Μετά την τελεσίδικη και υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της απόφαση του Άρειου Πάγου, η δημόσια γη στην πόλη, απαλλαγμένη από τα βαρίδια των καταπατητών,  πέρασε, σε ένα μεγάλο μέρος της, με ευθύνη της Κυβέρνησης, στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ για επιχειρηματική αξιοποίηση.
   Ενέργεια βαθειά εχθρική απέναντι στις ανάγκες και τα μεγάλα κενά υποδομών που έχει η πόλη μας και πραγματική πρόκληση για το λαό της αφού μόνο και χάρις  τους αγώνες του σώθηκε από τους καταπατητές Νασταίους άλλα και από την αδιαφορία του κράτους.
   Η καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής να προσδιορίσει ημερομηνία για την συγκεκριμένη συνεδρίαση, με  παρουσία των φορέων και του λαού της πόλης και πρόσκληση στην διοίκηση της ΕΤΑΔ για να πάρει δημόσια  θέση, αν δεν προκαλεί ερωτηματικά σίγουρα για εμάς δηλώνει λειψή επαγρύπνηση και ικανότητα εκτίμησης των γεγονότων που τρέχουν.   
   Πρώτον: Γιατί είναι γνωστός ο χαρακτήρας και ο ρόλος της ΕΤΑΔ ως εταιρεία του ΤΑΙΠΕΔ.
   Δεύτερον: Εξ αυτού του γεγονότος, η διοίκηση της ΕΤΑΔ παραμένει σφόδρα εχθρική, όχι μόνο στο αίτημα μιας συνολικής παραχώρησης των οικοπέδων στο Δήμο  αλλά και στο ελάχιστο αίτημα που προσφάτως της κατέθεσε η Δημοτική Αρχή και αφορά στην παραχώρηση των εκτάσεων στο Χαλικάκι, το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, και τα δυο οικόπεδα παραπλεύρως του ΙΚΑ.
   Τρίτον: Γιατί ως γνωστό, ειδικότερα σε Εσάς, η ΕΤΑΔ έχει ήδη δώσει σε επιχειρηματική δράση (2) δυο οικόπεδα, άρα η όποια καθυστέρηση και κωλυσιεργία στην απαίτηση μιας άμεσης νομοθετικής ρύθμισης ώστε η δημόσια γη να καλύψει κατά προτεραιότητα τις ανάγκες υποδομών στη πόλη μας, αφήνει και το χρόνο και το έδαφος της εμπορευματοποίησης της, ελεύθερο, άρα και δύσκολα να μπορέσει να αντιστραφεί για το συμφέρον της πόλης.
   Τέταρτον: Γιατί σε κάθε έναν που μετέχει στα πράγματα και την ζωή της πόλης, είναι γνωστό, ότι «το φιλέτο των φιλέτων» στα δημόσια οικόπεδα της πόλης, το  Ο.Τ στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης που στεγάζεται γνωστή αλυσίδα Super Market, παραμένει και σήμερα με ευθύνη του Υπ. Οικονομικών και ΕΤΑΔ σε μια περίεργα γκρίζα ζώνη, γεγονός που δεν είναι άσχετο με το τι ακριβώς μεθοδεύεται ως προς την χρήση και το ξεπούλημα του.
   Άρα και κορυφαίο ζήτημα η προστασία του καθώς και των άλλων οικοπέδων με άμεσες ενέργειες από την μεριά της Δημοτικής αρχής (π.χ. προσδιορισμός χρήσεων γης), προτάσεις για τις οποίες κωφεύει και εδώ σίγουρα η σιωπή δεν είναι… χρυσός!
   Είναι τέλος, πιθανά γνωστό και σε Εσάς, ότι τις επόμενες ημέρες επίκειται συνεδρίαση της ΕΤΑΔ με πρόθεση, καθώς μαθαίνουμε και όπως και εσείς μας πληροφορήσατε πρόσφατα, να κάνει αποδεκτό μόνο ένα μέρος, των ελάχιστων για εμάς, αιτημάτων που καταθέσατε.
   Μια παραδοχή τέτοιων τετελεσμένων από την μεριά Σας, θα καταδείξει την δημοτική αρχή, ως συνυπεύθυνη των αρνητικών εξελίξεων που έχουν δρομολογήσει  κυβέρνηση και Υπερταμείο.
   Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε να προσδιοριστεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μαζική παράσταση στην ΕΤΑΔ πριν την συνεδρίαση της.
Για την Λαϊκή Συσπείρωση
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Τσατσούλη Αναστασία
Χιωτέλης Γιάννης



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης