Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Μια νέα εποχή ξεκινάει στο Δήμο Ηλιούπολης και στην καθαριότητα καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το Τοπικό Σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων.


Με έμφαση στην διαλογή στην πηγή που θα δώσει μια νέα διάσταση στις δυνατότητες των υπηρεσιών αλλά και στην περιβαλλοντική συμπεριφορά του Δήμου αναπτύσσονται πράσινα σημεία, μπαίνουν στόχοι, δημιουργούνται νέες υπηρεσίες και μπαίνουν τα θεμέλια για νέα συστήματα που θα οδηγήσουν στην εκ θεμελίων αλλαγή της ποιότητας των υπηρεσιών καθαριότητας, θα μειώσουν δραματικά το κόστος και τα τέλη καθαριότητας και θα δημιουργήσουν μια νέα οικολογική αντίληψη στους κατοίκους της Ηλιούπολης.
Παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση για την συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης WI-FI FOR EUROPE. Ένα πρόγραμμα που θα επιτρέψει την πλήρη δικτύωση πολιτών και υπηρεσιών σε όλη την Ηλιούπολη και παράλληλα και την εφαρμογή νέων υπηρεσιών τηλεματικής, όπως ο έλεγχος των θέσεων στάθμευσης, της κατάστασης του ηλεκτροφωτισμού και την παρακολούθηση της κατάστασης των κάδων και της ανακύκλωσης.
Στην ίδια κατεύθυνση προσέγγισης της Έξυπνης Πόλης του μέλλοντος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε και την έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης που αφορά «Δαπάνες εγκατάστασης και λειτουργίας του προγράμματος τηλεϊατρικής και τηλεειδοποίησης»
Παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την επιχορήγηση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου παθήσεων δημοτών στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων μέσω της προληπτικής ιατρικής.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηλιούπολη: Επίδομα Στέγασης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η εξυπηρέτηση/υποβολή αιτήσεων για το επίδομα στέγασης

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις