Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018


Με τεράστια συμμετοχή και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η 4η Ενημερωτική Διημερίδα Σταδιοδρομίας με θέμα: «Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές προοπτικές μετά το Λύκειο» από τον Δήμο Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ (Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Ηλιούπολης) που απευθυνόταν στους μαθητές της Γ’ τάξης των λυκείων του Δήμου Ηλιούπολης.


Οι μαθητές παρακολούθησαν Καθηγητές Πανεπιστημίων από τα επιστημονικά πεδία: Ανθρωπιστικές Σπουδές, Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής και Θετικών Σπουδών, να μιλούν για τα αντικείμενα των σπουδών, τις επαγγελματικές επιλογές που δίνει κάθε πεδίο, τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας και τις προοπτικές κάθε χώρου για το μέλλον.
Στην διημερίδα συμμετείχαν 553 μαθητές, γεγονός που μαρτυρά την μεγάλη χρησιμότητα της πρωτοβουλίας του Δήμου Ηλιούπολης.
Ήταν μια ακόμη δράση στο πλαίσιο της γενικής πολιτικής που αναπτύσσει η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης για την προετοιμασία της νέας γενιάς και της μαθητιώσας νεολαίας, στον ανταγωνισμό της εργασίας και στον εντοπισμό ορθών στόχων για την προσπάθεια που καταβάλει.
Ο Δήμος της Ηλιούπολης δεν περιορίζεται στην δημιουργία άνετων και λειτουργικών υποδομών στα σχολεία. Δεν περιορίζεται στον εμπλουτισμό των σχολείων με σύγχρονο και πολυποίκιλο εξοπλισμό έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την προετοιμασία τους.
Αναπτύσσει και διάφορα υποστηρικτικά και συμβουλευτικά προγράμματα έτσι ώστε οι μαθητές της Ηλιούπολης να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και συγκριτικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό εργασίας και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηλιούπολη: Επίδομα Στέγασης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η εξυπηρέτηση/υποβολή αιτήσεων για το επίδομα στέγασης

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις