Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Δήμος Κρωπίας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις μεθοδεύσεις και τους σχεδιασμούς της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ για μετατροπή των λατομείων του Κορωπίου σε υποδοχείς των απορριμμάτων 1,5 εκατομμυρίου κατοίκων της Αττικής.


«Θα προσβάλουμε εκ μέρους του Δήμου Κρωπίας την απόφαση που εξέδωσε ο ΕΔΣΝΑ, η οποία θέτει ως βάση του σχεδιασμού για τη διαχείριση απορριμμάτων στη Νότια και στην Ανατολική Αττική να γίνει στην περιοχή του Κορωπίου ο βασικός Χώρος Υγειονομικής Ταφής και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κυριακής, ο διακεκριμένος νομικός Δρ Απόστολος Παπακωνσταντίνου.
«Η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της απόφασης του ΕΔΣΝΑ είναι η απαρχή, το πρώτο βήμα, με βάση τις ενέργειες της διοίκησης και εκδήλωση της πρόθεσης του Δήμου Κρωπίας όσον αφορά το έργο που προωθείται», συμπλήρωσε στις ίδιες δηλώσεις του ο Δρ Παπακωνσταντίνου.
Παράλληλα έκανε λόγο για σημαντικούς λόγους που προσδιορίζουν ως προβληματική την επιλογή της περιοχής των λατομείων στον Δήμο Κρωπίας για εγκαταστάσεις διαχείρισης απορριμμάτων.
«Τίθεται ζήτημα απόστασης από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, υπάρχει μείζον δασικό θέμα (πρέπει να εκδοθεί άδεια επέμβασης στο δάσος), περιλαμβάνονται εκτάσεις σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο και υπάρχει γειτνίαση με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Κορωπίου και τη Βιομηχανική ζώνη» σημείωσε.
Σημειώνεται ότι ο Δρ Απόστολος Παπακωνσταντίνου είχε αναλάβει και την προσφυγή του Δήμου Κρωπίας, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του προεδρικού διατάγματος του Υμηττού με τη γνωστή, προ ημερών, οριστική θετική εξέλιξη με την οποία το ανώτατο δικαστήριο έβαλε τέλος στην ισχύ του πδ που μόνο προβλήματα είχε δημιουργήσει σε δεκάδες χιλιάδες κατοίκους και ιδιοκτήτες εκτάσεων στους πρόποδες του Υμηττού.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης