Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Προσωρινά αρνητική ήταν η απάντηση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του ΜΕΤΡΟ στο αίτημα της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης για την πύκνωση των δρομολογίων και τη συχνότερη διέλευση των συρμών, από τους σταθμούς που εξυπηρετούν του κατοίκους Ηλιούπολης.

Αν και στη επιστολή του ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος τονίζει το γεγονός ότι η διαφορετική συχνότητα που παρατηρείται σε άλλους σταθμούς γειτονικών δήμων, αποτελεί αρνητική διάκριση εις βάρος των Ηλιουπολιτών, η ΣΤΑΣΥ επισημαίνει ότι η γραμμή λειτουργεί σε δύο βρόγχους: 1) Ανθούπολη – Αγιος Δημήτριος – Ανθούπολη και 2) Ανθούπολη - Ελληνικό - Ανθούπολη και έχει σχεδιαστεί βάσει της επιβατικής κίνησης και της δυνατότητας αναστροφής των συρμών.
Με τον υπάρχοντα σχεδιασμό η ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι η τετράλεπτη συχνότητα των συρμών στο τμήμα Ανθούπολη – Άγιος Δημήτριος γίνεται οκτάλεπτη στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Ελληνικό και η πεντάλεπτη γίνεται δεκάλεπτη.
Παρ’ όλα αυτά η απάντηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι το θέμα τελεί υπό την συνεχή παρακολούθηση των στελεχών της και ότι με την πλήρη εφαρμογή του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου θα υπάρξει η δυνατότητα μέτρησης της επιβατικής κίνησης με ακριβή στοιχεία τα οποία θα αξιολογηθούν για τον επανασχεδιασμό των δρομολογίων.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος σημείωσε ότι η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα αυτών της Σταθερής Τροχιάς αποτελεί πυλώνα για την προώθηση των εναλλακτικών μετακινήσεων στην Ηλιούπολη και την διαμόρφωση μιας πόλης πιο φιλικής και πιο ανθρώπινης. Γι αυτό η δημοτική αρχή καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες και μέσω της ευαισθητοποίησης, αλλά και μέσω της διαρκούς βελτίωσης και προσαρμογής της Δημοτικής Συγκοινωνίας σε άμεση σύνδεση με τους σταθμούς μετεπιβίβασης.
Η αύξηση της συχνότητας των συρμών του Μετρό και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, αποτελούν μείζονα θέματα για την λειτουργία της Ηλιούπολης . Γι αυτό βρισκόμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση το θέμα για την συγκρότηση μιας σοβαρής τεκμηρίωσης που θα αποδείξει την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα ενός νέου σχεδιασμού.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης