Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σε αναβρασμό βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα δυο «μεγάλα μέτωπα» των συμβασιούχων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.



Οι  εργαζόμενοι ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης πέρασαν το «μήνυμα» στο ξενοδοχείο “Grand Hotel”, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Πραγματοποίησαν «τετ α τετ» συνάντηση με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου προκειμένου να πάρουν απαντήσεις σχετικά με την υπογραφή των ενταλμάτων πληρωμής.
Η ίδια, εμφανίστηκε θετική, ωστόσο, έριξε το μπαλάκι στους επιτρόπους καθώς όπως είπε το Ε.Σ. δεν νομοθετεί αλλά ο ρόλος του είναι να ελέγχει τη συνταγματικότητα των νόμων. Πρόσθεσε ότι «οι επίτροποι του έχουν τη δυνατότητα να αποφαίνονται με βάση τη συνείδησή τους, τους νόμους και το Σύνταγμα, και υποστήριξε ότι «τα υπόλοιπα είναι ζήτημα πολιτικής τοποθέτησης που η ίδια δεν μπορεί να κάνει».





Διορία μέχρι την Πέμπτη
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, είπαν ότι θα περιμένουν μέχρι την Πέμπτη τις υπογραφές των ενταλμάτων και αν αυτό δεν γίνει, την επόμενη ημέρα (Παρασκευή), θα πραγματοποιήσουν νέες δυναμικές κινητοποιήσεις.
Να σημειωθεί, ότι οι συμβασιούχοι του ν. Θεσσαλονίκης που περιμένουν με αγωνία την υπογραφή των ενταλμάτων είναι περίπου 1.300. Από αυτούς, οι 770 είναι στο Δ. Θεσσαλονίκης και οι υπάλληλοι 530 στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Για κάθε περίπτωση, οι «διαθέσεις» των επιτρόπων είναι διαφορετικές. Πιο διαλλακτική στάση, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, κρατά ο επίτροπος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ οι οι άλλοι δυο εμφανίζονται πιο συγκρατημένοι περιμένοντας τον ΑΣΕΠ.
Στη Λάρισα
Και στο άλλο «μέτωπο», αυτό του ν. Λάρισας οι 307 συμβασιούχοι έχουν δώσει διορία έως την ερχόμενη Πέμπτη. Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τους ενημέρωσε ότι ο επίτροπος υποσχέθηκε να δώσει λύση όχι όμως για όλους τους συμβασιούχους αλλά γι’ αυτούς που εργάζονται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Λάρισας που είχε αναστείλει τις κινητοποίησεις, αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 28/9 από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, και στη συνέχεια, εφόσον δεν έχουν υπογραφεί τα εντάλματα,  Γενική Συνέλευση για την κλιμάκωση των κινητοποίησεων.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης