Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017


Ο γνωστός για την δράση και την πολυεπίπεδη προσφορά του κος. Κώστας  Καλούδης, Δάσκαλος & Διεθνής Διαιτητής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε μεγάλες διοργανώσεις, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ¨K sports club¨,  αλλά και Υπεύθυνος Λειτουργίας & Επικοινωνίας του Α.Σ. ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ενημερώνει και ταυτόχρονα προτείνει με την πιο κάτω  ανοιχτή επιστολή στο «Σφυγμό» μεθόδους άσκησης και τρόπους εκπαίδευσης, αναλόγως με την ηλικία κάθε ασκούμενου:    


«Το KSC για 27ο χρόνο βρίσκεται στη διάθεση σας, προσφέροντας μεθόδους σωστής και ωφέλιμης γυμναστικής. Κύριος όμως στόχος, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες, είναι η δημιουργία ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, δύσκολα ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗΣ στις διαθέσεις κάθε ¨κακόβολου¨ ατόμου, που θα ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ στη πρόκληση σωματικού ή ψυχικού πόνου και τελικά στην ΥΠΟΤΑΓΗ του! Το γνωστό πλέον, σε όλους BULLYING.
Οι επιλογές άσκησης που προτείνονται είναι:
 Α) ΤΑEKBONTO WT: Αγόρια και κορίτσια από πέντε (5) ετών και άνω, χωρισμένα σε τμήματα ανά ηλικίες και επίπεδα γνώσεων (ζώνες), καλούνται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα με σκοπό, πρώτα απ’ όλα, τη δημιουργία ενός συγκροτημένου χαρακτήρα.
Σεβασμός, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση και ευγενής άμιλλα είναι τα στοιχεία εκείνα που προσδοκούμε να εμφυσήσουμε στους μικρούς ή και μεγαλύτερους αθλητές μας, με στόχο τη συγκρότηση ολοκληρωμένης αθλητικής προσωπικότητας έτοιμης να πρωταγωνιστήσει στο άθλημα αυτό.
Οι ασκούμενοι έχουν και τη καλύτερη δυνατή επίβλεψη την ώρα της εκγύμνασης τους, με την καθοδήγηση τουλάχιστον δύο Δασκάλων, πετυχαίνοντας έτσι τη ποιοτικότερη εκμάθηση τόσο της βασικής τεχνικής (πολεμική τέχνη), όσο και των ¨μυστικών¨ του Ολυμπιακού Αγωνίσματος (Αγωνιστικό).
Β) Μπαλέτο – Ρυθμική: Κοριτσάκια από 3,5 και άνω, χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους, καλούνται να παρακολουθήσουν σε προσχολικό στάδιο (3,5-6 ετών) το μάθημα της Μουσικοκινητικής Αγωγής και στη συνέχεια (ηλικίες από 7 ετών και άνω) Μπαλέτο - Ρυθμική.
Το παιδί μέσα από τη μουσική, το παιχνίδι και τις ασκήσεις δυναμώνει το μυϊκό του σύστημα, βελτιώνει τις αντιδράσεις του, αυξάνοντας την μνήμη, τη συγκέντρωση και τη παρατηρητικότητα του. Είναι ένα μάθημα που ¨υποτάσσει¨ τις μικρές αθλήτριες στη πειθαρχία, τις διδάσκει την συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα τις ελευθερώνει σωματικά. Και όλα αυτά διασκεδάζοντας!!!
Επιπλέον με τη Ρυθμική επιταχύνεται η αξιοποίηση των ιδιαιτέρων ικανοτήτων και προσόντων τους, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη της κινητικής κουλτούρας, ενώ παράλληλα ο συνδυασμός μπαλέτου & χορού συντελεί στο να αποκτήσουν οι ¨μικρές¨ μας τη δική τους χαρισματική προσωπικότητα, όπου θα κυριαρχούν τόσο η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση όσο και η ¨πίστη¨ για το αποτέλεσμα.
Στη σχολή μας διδάσκεται Μπαλέτο, μέθοδος Vaganova ή αλλιώς Ρώσικη μέθοδος. Σκοπός του μαθήματος είναι η άρτια εκγύμναση των ασκουμένων και η πνευματική πειθαρχία.
Γ) Τμήματα Ενηλίκων: Στη Σχολή μας επίσης ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στην εκγύμναση και των Ενηλίκων με τμήματα ολιγομελή, υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών, σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.
Έτσι λοιπόν στη διάθεση τους έχουμε τρόπους άσκησης, όπου η επιθυμία κάθε ασκούμενου για ένα σώμα δυνατό, σφριγηλό, ευλύγιστο και ψυχή γεμάτη ηρεμία, μοιάζει κάτι παραπάνω από εφικτή.
Εμπιστευτείτε μας παρακολουθώντας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΜπαλέτοPilatesFunctinal Training (Δυναμικά Προγράμματα), Fitness με πολλαπλό στόχο το χάσιμο περιττών κιλών, τη βελτίωση της ευλυγισίας, αλλά και της δύναμης του σώματος αντιμετωπίζοντας έτσι τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, όπως το να πάρουμε αγκαλιά το παιδί μας, να κουβαλήσουμε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, κ.λπ.
Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη τις ΑΝΑΓΚΕΣ κάθε εποχής ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ το τιμοκατάλογο υπηρεσιών (με τις ανάλογες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), έτσι ώστε το οικονομικό να ΜΗΝ σταθεί εμπόδιο στη συνεργασία μας.
Με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ λοιπόν, από το γεμάτο αξιοζήλευτα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ έργο, που παράγουμε με συνέπεια από το 1990, προτρέπουμε να ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ το άθλημα ή τη μέθοδο άσκησης που θέλετε να ακολουθήσετε, ώστε να νιώσετε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για την όποια επιλογή σας.

Εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά προτείνουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ τη παρακολούθηση του πλήρες προγράμματος που ακολουθεί περίοδο ¨ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ¨, ούτως ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑΘΕΛΟΥΜΕ & ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ να γίνουμε..."Το Γυμναστήριο ΣΟΥ"..!»

Ποσειδώνος20(νησάκι) - Ηλιούπολη Δρομολόγηση (χάρτης google )
Τ.Κ. 16345

210 97.60.424


210 97.12.632







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης