Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στην Ηλιούπολη ο «Ημιμαραθώνιος Αγάπης»





από τα Φροντιστήρια ΚΕΦΑΛΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗΛ, με σύνθημα «Τρέχουμε για τις άπορες οικογένειες της Πόλης μας».
Ήταν μια πρωτοβουλία των υπεύθυνων των Φροντιστηρίων ΚΕΦΑΛΑ, οι οποίοι κατοικώντας και δουλεύοντας για περισσότερα από 35 χρόνια στην Ηλιούπολη, αποφάσισαν να οργανώσουν ένα αθλητικό δρώμενο, το οποίο θα δώσει μια οικονομική ανάσα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου ξεκίνησε από την Λ. Πρωτόπαπα και Βούλγαρη και τελείωσε στην οδό Μαδύτου, στον Υμηττό. Η συνολική απόσταση που διανύθηκε ήταν περίπου 3 χιλιόμετρα.
Οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος, έκαναν ασκήσεις προθέρμανσης και αποθεραπείας υπό τις υποδείξεις της καθηγήτριας πιλάτες Μάντης Περσάκη ενώ ο πρωταθλητής του Kick boxing 9Αλέξανδρος Νικολαϊδης καθοδήγησε την πορεία.
Το ίδιο βράδυ παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, η οικογένεια Κεφαλά, παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Γεώργιο Χατζηδάκη προκειμένου να δοθούν στις οικογένειες.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή, που είχε ως σκοπό την βοήθεια προς τους άπορους συμπολίτες μας. Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο ΠΑΟΔΗΛ , θα στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους σημαντικές, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες.











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης