Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Κυριακή 29 Μαΐου2016

Οργάνωση Γυναικών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στον

Aίθριο Χώρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, στην οδο Ριζάρη 2, μόλις λίγα

βήματα μακριά από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός.




Το Παζάρι, που θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. έως και τις 16:00, διοργανώνεται από

την Αμερικανική Οργάνωση Γυναικών Ελλάδας (AWOG) και χορηγός είναι το Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο.“ΦΛΟΓΑ,”


Μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα, είδη για το σπιτι, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα στο παζάρι. Η “ΦΛΟΓΑ” θα βρίσκεται εκει όπως και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με σκοπό να συγκεντρωθούν και κάποια χρήματα για τα αδέσποτα.

Για όσους θέλουν να έρθουν οδηγώντας στο παζάρι, το Polis Parking βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο του Πολεμικού Μουσείου.

“Τα μέλη της AWOG έχουν δεσμευτεί για τη συνεχή υποστήριξη και εργάζονται προς όφελος των ενώσεων και των φιλανθρωπικών οργανώσεων που είναι τόσο  ευάλωτες στη σημερινή Ελλάδα, από μια διαρκή οικονομική κρίση», δήλωνει η πρόεδρος της οργάνωσης Στέισυ Χαρης-Παπαϊωάννου. "Ελληνικά νοικοκυριά

έχουν δει τους μισθους και τις συντάξεις να μείωνονται, δεν απομένει τίποτα για την υποστήριξη φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, και έτσι οι οργανώσεις που βασίζονται σε δωρεές υποφέρουν. Το παζάρι μας φέρνει μαζί για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων »


Για λεπτομέρειες σχετικά με το παζάρι επικοινωνήστε με την Τζειν Μπίζος στο 210 764 7075 και την Bessie Σιούτας στο 210 258 5100. Στη σελίδα Face Book EVENT: AWOG Charity Spring Bazaar μπορείτε να δείτε δείγματα απο τις
χειροτεχνίες και τα προιόντα που θα διατεθούν στο παζάρι.

H “ΦΛΟΓΑ” είναι ο σύλλογος γονέων παιδιών με καρκίνο, που αγκαλιάζει

χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια εθελοντική ένωση που

στηρίζεται σε δωρεές που προσφέρονται από φίλους και οργανισμούς. Ιδρύθηκε

στην Αθήνα το 1982, και αποδεικνύει συνεχώς ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ των δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών υποστήριξης:

• Η λειτουργία ενός ξενώνα που βρίσκεται δίπλα στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας.
 Ο ξενώνας φιλοξενεί δωρεάν τους νεαρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους που προέρχονται από όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των μακρών περιόδων της θεραπείας τους.


• Η συνεχής βελτίωση των συνθηκών θεραπείας και ιατρικής περίθαλψης στην Ογκολογία Μονάδες των παιδιατρικών νοσοκομείων, όπως η δωρεά του κράτους
του ιατρικού εξοπλισμού και των συσκευών τέχνης.

• Η λειτουργία ενός «προγράμματος νοσηλείας» σε συνεργασία με τις μονάδες

Ογκολογίας των παιδιατρικών νοσοκομείων με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

• Η συνεχιζόμενη ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους που προσφέρονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες:

ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

• Η οικονομική κάλυψη από έναν αριθμό εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων που προβλέπονται από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά δεν καλύπτονται ούτε

από το εθνικό σύστημα υγείας ή τα ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης των οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΦΛΟΓΑ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο http://www.floga.org.gr/.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1997 που δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηλιούπολης και όχι μόνον. Κάθε χρόνο περιθάλπει, σιτίζει, εμβολιάζει, στειρώνει και προωθεί για υιοθεσία περίπου 300 αδέσποτα ζώα (κυρίως σκύλους και γάτες).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στο http://www.zeil.gr και την σελιδα της στο

Face Book: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Η οργάνωση AWOG, που ιδρύθηκε το 1948 από την Κυρια Henry F. Grady, σύζυγο του Αμερικανου Πρέσβη στην Ελλάδα, συνέλαβε την ιδέα να συγκεντρώνει τις γυναίκες της Αμερικανικής κοινότητας για τη μελέτη του διεθνούς ρόλου τους στην Ελλάδα. Όταν παρουσίασε τις σκέψεις της για την επίσκεψη Secretary of State, ο George Marshall, ιδρυτής του «Σχεδίου Μάρσαλ» για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης, συμφώνησε ότι ως μια οργανωμένη ομάδα, καλά ενημερωμένη, οι γυναίκες θα είναι καλύτερα εξοπλισμένες για να ενεργούν ως πρέσβηρες καλής θέλησης προς την χώρα υποδοχής. Η οργάνωση Γυναικών της Αμερικής στην Ελλάδα, που ξεκίνησε ως μια ομάδα μελέτης, σύντομα επέκτεινε την κατεύθυνση και το σκοπό της ώστε να συμπεριλάβει το έργο πρόνοιας. Το 2015 περισσότερα από 20.000 ευρώ διατέθηκαν για Ελληνικά φιλανθρωπικά ιδρύματα και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με AWOG επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.awogreece.org.

Ανοιξιατικο Παζάρι

Κυριακή, 29 Μάιου

10:30 πμ - 16:00

ΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟΣ - Πολεμικό Μουσείο Αθηνών


Ριζάρη 2 - Αθήνα

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με καρκίνο ΦΛΟΓΑ


Διοργανωτής: Αμερικανική Οργάνωση Γυναικών Ελλάδα (AWOG).


Για πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Τζειν Μπίζος 210 764 7075

και Μπέσσυ Σιούτας 210 258 5100

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης