Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ


Η σύμβαση για το Ελληνικό θα πρέπει να προχωρήσει το ταχύτερο

Στο φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, δημοσιεύτηκε η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε 19 ιδιωτικοποιήσεις, με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές. Είναι άλλωστε από τις τελευταίες εκκρεμότητες που προέκυψαν μετά τη συμφωνία στο Eurogroup και πριν εκταμιευτεί η πρώτη δόση.


Οπως αναφέρεται στο ΦΕΚ:
Εγκρίνουμε α) το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan) που ενέκρινε το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. Α.Ε. με την από 26.4.2016 απόφασή του, και την αξιοποίηση των συμπεριλαμβανομένων σε αυτήν περιουσιακών στοιχείων, ήτοι: 1) Δεκατέσσερα (14) Περιφερειακά Αεροδρόμια, 2) Ελληνικό, 3) Αστέρας Βουλιαγμένης, 4) Αφάντου Ρόδος, 5) ΔΕΣΦΑ, 6) ΟΛΠ, 7) ΟΛΘ, 8) ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΤΥ ,9) ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, 10) Ηλεκτρονική Δημοπρασία III, IV, V, VI και άλλα μικρά ακίνητα, 11) Μαρίνες, 12) ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, 13) ΕΛΠΕ, 14) ΟΤΕ, 15) ΔΕΗ, 16) ΕΥΑΘ, 17) ΕΥΔΑΠ, 18) ΔΕΠΑ, 19) ΕΛΤΑ, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και την εθνική νομοθεσία.
Σύμφωνα με το σχέδιο, η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει καθώς τις επόμενες 20 ημέρες ενδεχομένως να υπάρξει υπογραφή της σύμβασης και να γίνει η κύρωση από τη Βουλή. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι προβλέπεται η ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας οδού για την οποία μόλις πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, είχε βάλει εμπόδια. Τώρα πρέπει αν αρθούν τα εμπόδια στον διαγωνισμό παραχώρησης της Εγνατίας Οδού που μπήκαν με την ρύθμιση Σπίρτζη που απαγορεύει την κατασκευή νέων μετωπικών σταθμών διοδίων στις εθνικές οδούς, μέχρι να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής διοδίων. 
Επίσης, προβλέπεται η πώληση του 23% της ΕΥΑΘ αλλά και του 17% της ΔΕΗ, μάλιστα εντός του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης